Mit szólnátok, ha kiderülne, hogy tesódnak 1 hónap múlva lenne a lakodalma?
Igaza van a nyolcasnak, nagyon furcsa, hogy nem tudtál róla.
Nekem is van testvérem, és ha változás lenne az esküvői programban, anyukámmal együtt ők lennének az elsők, akik tudnak róla.
Pénzt meg biztos nem fogadnék el tőle, pláne, ha nem áll jól anyagilag. Sőt, ha tudnám, hogy nincs pénze ruhára, párommal összedobnánk, csak hogy ne hozzuk kellemetlen helyzetbe.
Mondjuk az is igaz, hogy 60000 Ft-ot én még a menyasszonyi ruhámra se biztos, hogy kiadnék, nemhogy egy alkalmi ruhára vagy egy sima öltönyre...
A tesók néha "rosszabbak" mint egy idegen..enyém kb 9 éve volt együtt a pasijával, míg egyszer csak kitalálták hogy összeházasodnak.Addig ráértek, aztán hirtelen kitaláltak egy nagyon közeli időpontot. Én már terhes voltam, tudta hogy mikorra vagyok ki írva, mégis rá 6 napra tette az esküvőt! És komolyan azt hitte hogy én leszek a tanúja... :)Még kórházban voltam a gyerekkel, de legalább hozott egy szelet esküvői tortát....rendes, nem?
Szóval, szerintem ne csinálj ebből problémát, ruhád csak akad otthon, ha nem veszel a turiban, vagy neten használtan, pénzt meg adsz később...vagy megérti vagy nem...ha nem, el sem menj, egy gonddal kevesebb. Ő változtatott időpontot.
60ezer? mire?
a ruha, smink, haj stb együtt kihozható 10ből, a nászajándék szintén egy 10es.
nem hinném, hogy ha amúgyis nehezebb az anyagi helyzeted, hogy minden hónapban elköltesz ennyit csak magadra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!