Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok, ha kiderülne,...

Mit szólnátok, ha kiderülne, hogy tesódnak 1 hónap múlva lenne a lakodalma?

Figyelt kérdés
Konkrétan szarul állunk anyagilag,úgy volt,hogy tavasszal lesz az esküvő.Erre még nem hivatalosan,de megtudtam,hogy jövő hónapban lesz az esküvő.Se ruhám,se pénzem az egészre,de muszáj elmennem.Honnan teremtsek elő most erre 60000 Ft-ot minimum?
2012. nov. 25. 10:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Igaza van a nyolcasnak, nagyon furcsa, hogy nem tudtál róla.

Nekem is van testvérem, és ha változás lenne az esküvői programban, anyukámmal együtt ők lennének az elsők, akik tudnak róla.

Pénzt meg biztos nem fogadnék el tőle, pláne, ha nem áll jól anyagilag. Sőt, ha tudnám, hogy nincs pénze ruhára, párommal összedobnánk, csak hogy ne hozzuk kellemetlen helyzetbe.

Mondjuk az is igaz, hogy 60000 Ft-ot én még a menyasszonyi ruhámra se biztos, hogy kiadnék, nemhogy egy alkalmi ruhára vagy egy sima öltönyre...

2012. nov. 25. 12:10
 12/15 anonim ***** válasza:
Csak van egy elegáns szoknyád, vagy kosztumnadrágod. Felveszed azt egy csinos blúzzal és kész. Kifested a körmöd, kisminkeled magad. Megmosod a hajad és feltűződ. Ez eddig fillérekből megvan, ha esetleg venned kell hajcsatot vagy bármit. Ami az ajándékot illeti, adj neki egy 10est és mondd meg neki, hogy váratlanul ért titeket most ez és nincs rá több pénzetek. A testvéred, csak megérti, ha nem akkor meg így járt.
2012. nov. 25. 12:35
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

A tesók néha "rosszabbak" mint egy idegen..enyém kb 9 éve volt együtt a pasijával, míg egyszer csak kitalálták hogy összeházasodnak.Addig ráértek, aztán hirtelen kitaláltak egy nagyon közeli időpontot. Én már terhes voltam, tudta hogy mikorra vagyok ki írva, mégis rá 6 napra tette az esküvőt! És komolyan azt hitte hogy én leszek a tanúja... :)Még kórházban voltam a gyerekkel, de legalább hozott egy szelet esküvői tortát....rendes, nem?

Szóval, szerintem ne csinálj ebből problémát, ruhád csak akad otthon, ha nem veszel a turiban, vagy neten használtan, pénzt meg adsz később...vagy megérti vagy nem...ha nem, el sem menj, egy gonddal kevesebb. Ő változtatott időpontot.

2012. nov. 25. 13:03
 14/15 anonim ***** válasza:

60ezer? mire?

a ruha, smink, haj stb együtt kihozható 10ből, a nászajándék szintén egy 10es.

nem hinném, hogy ha amúgyis nehezebb az anyagi helyzeted, hogy minden hónapban elköltesz ennyit csak magadra.

2012. nov. 25. 18:56
 15/15 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki,h nagyon hirtelen jött, és az ajándékot csak tavasszal kapják,pl. Húsvétre ahogy tervben volt. Most úgyis kapnak sokat, akkor talán még jobban is fog jönni.
2012. nov. 26. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!