Hogyan kérjem meg apát?
Sziasztok.
13 éves lány vagyok..apuval élek , anyukámat elviszitettem évekkel ezelőtt....Egyedül nem enged apu ruhát venni , mindig vele kell ruhát venni..de ugyebár pasi , és mindig a kinaiba , vagy a piacra akar menni ruhát venni...elég jól élünk , simán telne márkásabb , jobb cuccokra , dehát egy férfi az féri , nem nagyon érti ezt...mit tehetnék? nagyon zavar hogy ilyen "gatyi" helyekről kell folyton ruhát venni :S
ezt miért nem lehet neki így elmondani ahogy ide leírtad? Ez igazán nem ciki kérés.
Mondd neki, hogy Te már igazán kinőttél abból a korból, hogy vele kelljen menned vásárolni, inkább adjon pénzt:)
Köszi a választ..hát nem tudom :S nem szeretném megbántani , de azthiszem elé állok , és kerek-perec megmondom , hogy ez igy nem túl jó :S
várom a további válaszokat iis.
Szerintem is beszélj vele, de semmiképp ne követelőzően. Ne azt érezze, hogy minél több pénzt akarsz kihúzni belőle és nagyon drága, nagyon márkás holmikat szeretnél venni csak a márkajelzés miatt.
Esetleg kérdezd meg, mennyit szán neked ruhára egy hónapban/évszakban/félévben. Utána kérd meg, hogy nagyjából te dönthetsd el, hogy ezt a kereted hol költöd el. Magyarázd el neki, hogy inkább veszel 3 jó minőségű márkásabb holmit, mint 6 kínait.
Azért majd hívd el magaddal is, hogy lássa, mi is tetszik neked és hogy azért még fontos neked a véleménye.
A 13:30-as vagyok megint.
A férjem előző házasságából született lánya 13 éves volt, mikor megismerkedtünk, így én is többnyire ott voltam a ruhavásárlásokkor.
Szerintem ennyi idősen még tényleg jó, ha ott van veled apukád is. Emlékszem, mennyire nem vették komolyan a férjem lányát, mikor egyedül bement egy bolta. Bezzeg, ha ott volt az apja is (vagy akár én)!
Nézzétek ki a barátnőiddel mi tetszik, próbáld fel, esetleg rakasd félre és így menjetek apukáddal vásárolni. A férfiaknak amúgy is agyára megy az órákig tartó kóborlás boltról-boltra. Főleg ha végül megveszed azt, amire az első boltban mondtad, hogy jó, de még nézzünk szét. :)
És hát még jó pár évig apa kicsi lánya leszel, értsd meg őt is. Szokatlan lehet neki is a helyzet, hogy elkezdtél önállósodni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!