Hogy vegyem rá apát a másik sulira, ha a cigányok meg akarnak verni?
Egyik volt barátnőm rám uszította az egész sulit,mert nem adtam neki kölcsön egy nacit,mikor már lassan a fél ruhatáram nála van,és az egész osztály ellenem van, ma pedig majdnem hazáig követett egy rakás cigány (voltak vagy 15-en!),és megfenyegetett,hogyha holnap nem megyek suliba,vagy nem viszek neki cuccokat meg pénzt és ilyet,akkor szét b*sszák a számat.
16L
Nem fiúk,lányok!
Ellenem van mindenki, de félek hogy apa nem vesz ki,vagy holnap is elküld,de nem fogom magam szarrá veretni egy hülye liba miatt.
A pasim ... másik suliban! Mellesleg nem üt meg lányt,mondjuk ha rólam van szó az más, de cigányok azok ...
Igen, anya is mondta neki,azt mondta hogy anya intézze el nekem a sulit,mert ma is bejött apu a suliba,mert b*szogattak,sírtam is. :S És azért 15 CIGÁNY!!!!!! ellen nekem semmi esélyem,még ha hívják a family-t,az szép lesz,de hogy én nem maradok élve,az biztos!
Nem szívesen tenne át másik suliba,mert ez már a harmadik középsuli lenne.
Tény,hogy nem megoldás a menekülés ,de ebben az esetben én a "menekülést" tanácsolom,úgy látszik neked még nem volt cigányokkal dolgok. Nem nem vagyok én sem rasszista,de én is egy 50kg.ot sem nyomó lány vagyok és 6 cigány nekemjön azért durva,nem tudsz mit tenni,egyszerűen egyenesen öngyilkosságot követsz el ha megpróbálsz szembe szállni velük. Ez van,és ennél csak rosszabb lesz.
Remélem megoldódik majd az ügyed és a szüleid kiállnak majd melletted:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!