Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ilyen "apát" hogy lehet...

Ilyen "apát" hogy lehet elviselni?

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok.14 éve élek velük,ők a nevelőszüleim.1 évig intézetben éltem,na,meg a kórházakban.El kell hogy mondjam,nem szívesen vagyok itthon.Nem szívesen,főleg mikor anya nincs is itthon.Most szerencsére itthon volt,mikor a precedens történt.Telefonált apám,aztán anyám beleszólt valamit,az meg idegrohamot kapott és elkezdett velünk kiabálni.Idegesít.Anyám nem próbálja meg csitítani,én meg nem szólok neki.Végülis ki ő nekem?Senki.Nem ő kínlódott velem annyit,hogy egyek végre..stb.2 hónapja mérték a vérnyomásom,tini létemre volt 117 pulzusom.Adtak is Magne B6-ot,meg utána elkapott a vírus és elájultam.Állítom,az idegesség is okozza a hasmenést,meg a többit.Nem vagyok kíváncsi "apámra",sajnos mehetni nem mehetek,mert barátnőim egy-két várossal arrébb laknak,azért meg kéne fizetnem,és anyám miatt nem akarok menni.Az étvágyam is elment ettől az alkoholistától.Iszik,mint a görény,vagy nem is tudom mihez hasonlítani.Az egész ember egy nagy szerencsétlenség.

Mit tegyek már,hogy viseljem el?

2011. máj. 5. 15:34
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:

Egyetlen célom,hogy elköltözzek,ezért tanulok.Anyámnak mindent meghálálok duplán,de apámnak nem adok 1 forintot se.

Milyen világ ez?

2011. máj. 5. 15:49
 2/16 anonim ***** válasza:
79%

tudom mit érzel,mert velem is hasonló történt.egyenlőre úgytűnik hogy az apám leszokott az ivásról,de nem nagyon bízok már benne.játékgépezett ha ivott és anya levette a pénzét a számlájáról erre meg megfenyegetett minket.de ez kb 1 hónapja történt azóta csillapodtak a dolgok.

na de most nem is rólam van szó.

szerintem mindenképpen szólj anyukádnak és csak annyit tudok mondani hogy kitartás és tanulj szorgalmasan hogy minél jobb munkát kaphass a jövőben és ha apukád ilyen a későbbiekben vigyázz az anyukádra(úgy értem ha majd lesz megélhetőséged)

sok sikert :)

2011. máj. 5. 16:01
 3/16 A kérdező kommentje:
Na,egyik pofon után a másik.Tanultam kémiára,de most képzeljétek,egyes lett.. mikor még korepetáláson is voltam.:'( nem bírom..meg tanultam is az elméletet..
2011. máj. 5. 17:09
 4/16 A kérdező kommentje:
És az egész évet fogják nézni? mert úgy állok 2,22-re..
2011. máj. 5. 17:14
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

És most mi ebben mit tudunk segíteni??Vagy csak beszélgetni szeretnél,könteni kicsit a gondjaidat??

Mert elhiszem,hogy mérges vagy a világra,de ne rontsd el az éelted egy ember miatt,nem éri meg.Nézz át rajta,próbáld meg.Tudom nehéz,de ezzel neki is fájdalmat okozol magadnak meg sok jót,hogy nem stresszeled magad a kémiát pedig még kijavíthatod van még több,mint egy hónap ha már most belehúzol menni fog,hidd el főleg ha a tanár is látja rajtad,hogy javítani akarsz. :)

2011. máj. 5. 18:21
 6/16 anonim ***** válasza:
40%
Inni nem a görény, hanem a gödény szokott a szólás szerint. Vagy mint a kefekötő.
2011. máj. 5. 20:22
 7/16 A kérdező kommentje:

Juj bocsi,elírtam.

Hát de nagyon nehéz.Tanulási ötletek esetleg?

Igen,a beszélgetések is jót tesznek.Nagyon be vagyok zárkózva,régebbi problémáimat már gyerek játéknak érzem a mostaniakhoz képest.:\ ha azt mondaná valaki,hogy kezdjem újra,azt mondanám,hogy te hülye vagy.. sosem kezdeném ezt elölről.

2011. máj. 5. 21:36
 8/16 anonim ***** válasza:

A kémiás kérdésednél válaszoltam, olvasd el. :D

Amúgy bocsi, nem tudom, de ezt a 3 évet még kibírod, utána húzhatsz el. :)

2011. máj. 5. 23:01
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Tenni nagyon nem tudsz semmit. Esetleg elkerülni ahogy csak tudod. Több korrepetálásra járni vagy magadra csukni a szobád ajtaját. Ne foglalkozz vele hagyd rá és gondolj a jövődre hogy nemsokára nagykorú leszel és elmehetsz onnan.
2011. máj. 6. 13:45
 10/16 anonim ***** válasza:
Tudom milyen érzés, nekem is ilyen volt anno és a régi dolgok miatt nem nagyon szeretem. Sajnos azt kell csinálni anyukáddal megpróbáltok nyelni és jó pofát vágni mindenhez... =(
2011. máj. 10. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!