Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan anya, aki lemondana a gyerekéről, mert annyira nem bírja elviselni az apát?
Figyelt kérdés
2009. máj. 27. 11:19
1/22 anonim válasza:
Biztos van ilyen, és ha ismerjük a körülményeket, nem feltétlenül kell elítélni ezért.
2/22 anonim válasza:
Ki az az idióta, aki egy elviselhetetlen emberre bízná a gyerekét?
3/22 anonim válasza:
Nem az volt a kérdés, hogy elviselhetetlen emberre rábízza-e, hanem, hogy az anya által elviselhetetlen emberre.Tehát csak anya utálja apát, aki ettől lehet a világ legjobb apukája.A szövegértés általános iskolás tananyag.Csak azért, mert utálja a férjét, szerintem nincs nő, aki lemondana a gyerekéről.
4/22 anonim válasza:
Nyilván van. De ismeretlenül, bármilyen információ nélkül nem lehet elítélni senkit ezért. Nem mindegy, hogy azért nem bírja elviselni, mert pl. az apa Beatles-t hallgat, vagy azért, mert alkoholista.
5/22 anonim válasza:
Én azt nem értem a kérdésben, hogy azért miért kell lemondania a gyerkéről? El kell válni és nem kell elviselni apát.
Én ezért nem mondanék le róla. Pláne, ha szerintem elviselhetetlen, akkor a gyerekm szegény meg vele nőjön fel?
De lehet, hogy kapsz más választ is, nem vagyunk egyformák.
6/22 A kérdező kommentje:
Én se mondanék le róla. Szereti a gyereket az apa, de olyan értékrendje van, hogy...+ a viselkedése, egyszerűen nem emberek közé való. De ha idegileg kikészít, akkor már azt kell nézni, hogy a gyereknek mi a jó és az nem jó, ha egy idegroncs(én) neveli fel. Vagy hát nem tudom.
2009. máj. 27. 11:30
7/22 A kérdező kommentje:
Meg az a másik, hogy érzem, hogy az lesz, hogy ellenem fordítja majd a gyereket és látni se akar majd. Mert aki nem ismeri jól, aki nem ismeri ki, az egy kedves, jófej, udvarias embert lát benne. És persze engem meg a gonosznak. De aki tényleg kiismerte, az tudja, hogy ezek közül egyik sem igaz róla. Sőt, majdnem minden rossz elmondható róla. De nagyon ügyesen adja elő magát és a gyerek, ha mellé állna, lehet, hogy csak évek múlva venné észre, hogy milyen is az apja.Olyan tehetetlen vagyok!
2009. máj. 27. 11:34
8/22 anonim válasza:
Én lemondanál a gyerekedről, csak, hogy megszabadulj a férjedtől?És nem bánnád meg a döntésedet később, ha megnyugodnál?
9/22 anonim válasza:
Én elhagynám az apát ilyen esetben de a gyerekeimről soha nem mondanék le,vinném őket magammal.Főleg nem azért hogy nekem jobb legyen mert megszabadulok apucitól.Persze van ilyen anya és inkább nem mondom meg mi a véleményem az ilyenről.
10/22 anonim válasza:
Nem értem miért így merül fel a kérdés. Úgy teszed fel, mintha csak 2 választásod lenne.
Ha az apa értékrendjét nem tudod tolerálni, akkor végképp nem hagynám nála a gyereket.
Miért nem mész el a gyerekkel együtt? Vagy rakod ki az apát? Miért kéne a gyerekről lemondani? Add be a válópert és neveld a gyerekedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!