Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan anya, aki lemondana a gyerekéről, mert annyira nem bírja elviselni az apát?
Te ezt a kérdést most komolyan írtad ki?Te tényleg lemondanál a gyerekedről?Legyen az apja bármilyen is,én soha nem mondanék le egyik gyerekemről sem.Pedig elváltam,az exem pont olyan ember amilyennek leírtad a férjedet.De eszembe nem jutott még az,hogy a gyerekem bármiről is tehetne,és lemondjak róla.Én tehetek róla,mert nem ismertem ki az az embert akinek gyereket szültem,akihez hozzámentem,de nem a gyerek.
De hidd el lehet új életet kezdeni,nekem is sikerült.A válásom óta már közel 10 éve ismét férjnél vagyok,és szültem még 2 gyönyörű gyereket akiket imádok a férjemmel együtt,vagyis mind a 3-at imádom.De amikor mélyponton voltam a válásom előtt körül,akkor is a gyerekem volt a legfontosabb az életemben.Akiről az apja soha nem gondoskodott,soha egy fillér gyerektartást nem fizetett, a fiának még egy ruhát nem vett,sem ünnepekre sem máskor.Tehát van okom utálni de mégsem teszem.Magamnak ártanék vele csak.Inkább lezártam,és új életet kezdtünk.
Apuka meg csináljon amit akar le van tojva.Ha gondoskodott volna róla nem álltam volna az útjába,de nem tette.Váljatok el szépen,a gyereketek dolgait meg az Ő érdekében próbáljátok megoldani normálisan.Ha nem lehet vele,akkor talán költözz a gyerekeddel jó messzire.
Kedves Kérdező!
A beírásaidból azt látom, hogy neked súlyos önbizalom hiányod és önértékelési zavarod van... :-((
Próbálj egy kicsit rendbejönni saját magaddal, ha ez nem megy egyedül, akkor kérj segítséget pszichológustól!!!
Ne hidd, hogy egyedül vagy a bajoddal, elég sok nő szenved hasonlóan, amikor hirtelen rászakad a háztartás, kisgyerek, férje nemtörődömsége (vagy ő úgy érzi), az otthon magánya...
Lehet, túl fiatal vagy ezekhez a feladatokhoz, nincs hozzá elég erőd, lelkileg semmiképp.
Ha segítséget kapnál, könnyebben megtalálnád a kiutat, boldogabb lehetnél!
Lehet, már az is sokat jelentene, ha hetente 1x néhány órát CSAK MAGADDAL foglalkozhatnál :
- a kisgyereked ilyenkor rábízhatnád a szüleidre
- menj el kozmetikushoz vagy fitness-terembe, vagy a barátnőidhez pletyka-partira vagy csak egyszerűen sétálgatni a bevásárlóközpontba...
- esténként (mikor a gyereket lefektetted) készíts vacsorát magatoknak és rendezz egy romantikus estét (gyertyafényes vacsora, kellemes zene, stb.)...
Lehet, a párod is valami ilyesmit hiányol, csak ő sem tudta még megfogalmazni?
Nem hiszem, hogy a párodnak csupa negatív tulajdonsága van, akkor nem élnél te sem vele, csak az utóbbi időben már nem látsz mást belőle, csak a rosszat.
Ha elhagyod a gyereked, az egy életreszóló baklövés lenne, amit lehet a gyereked soha nem bocsátana meg neked! Te is úgy fogod leélni az életed, hogy örökös lelkiismeretfurdalásod lesz!
Próbáld megkeresni, mivel lehetne helyrehozni az életeteket, ami most nagyon nem jól működik.
A legkönnyebb venni a kalapot és elhúzni, ha valami nem stimmel, magad mögött hagyni a gyerekedet, párodat, minden bajt...
Kicsit nehezebb út, ha megkeresed a baj forrását, vagy megpróbálsz változtatni, de jobban megérné a fáradságot, mert ezzel minimum három ember lehetne boldogabb!!! :-D
Sok sikert kívánok! :D
A gyereket nehéz lesz ellened nevelnie, ha majd 2 hetente egy hétvégén látja. És a válás után annyit fogja látni. Ha akkor téged szid majd, a gyereknek ez nem fog tetszeni, ne aggódj! Te szeresd a gyereket és ő ezt érezni fogja, nem lehet majd ellened nevelni kéthetente 1 napban!
Megfenyeget? Minden beszélgetést, telefont diktafonra venni. Ma már simán kapsz mini kis készülékeket, amik bárhol elférnek, órákig képesek venni. Ha fenyeget, akkor bíróság, rendőrség. És kész. Akkor hamar le fog szokni róla és a láthatást is elvetetheted tőle. És akkor végképp megnyugodhatsz.
Nem tudja a gyerekedet ellened nevelni hidd el.Nálunk évekig ment a részéről az áskálódás,de nem tudott semmit sem tenni.Voltak akik az elején Őt sajnálták én voltam a rossz,de annyira túlzásba vitte az ócsárolásomat,hogy visszaütött kiismerték.Én fordítva sosem csináltam,mert úgy gondoltam magamról állítanék ki bizonyítványt,mint ahogy Ő is.Azon kívül mindenki látja,hogy én tisztességes normális életet élek azóta is,Ő meg egy alkoholista munkakerülő lett.Már vagy 15 éve nem dolgozik teljesen lezüllött lesüllyedt.Volt egy élettársa aki szintén szült neki,de ütötte verte a családját még az anyját is.A szülei házát el kellett adni az adósságai miatt,szóval hihetetlen alacsony színvonalra süllyedt.
Nem kell attól félned,hogy elveszíted a gyerekedet ha szereted és rendesen neveled.Ő hozzád fog ragaszkodni mindig a legjobban.Ne add fel,sok erőt kitartást kívánok nektek.
11,55-ös voltam.
Szia, ismeros a helyzeted szamomra. A ferjed eljatsza a szepet, a jot, es amikor bezarodik otthon az ajto akkor pedig megmutatja, hogy ki is o valojaban. Otthon mar nem megy a jopofi, nem megy a szineszkedes, otthon mar adja magat. Az egyik legrosszabb tipusu ember az ilyen.
Es ugye senki nem hisz neked, hiszen masok elott megjatsza magat!
Valjal el a ferjedtol azonnal, nyilvan a gyereket vidd magaddal, es 2 hetente hetvegenkent lathatasra elviheti az apa a gyereket.
A birosagra irjal, kerd hogy valasszanak el benneteket, es a gyerekelhelyezest, lathatast, GYEREKTARTAST.
Ne feljel tole, szerintem annyira megalaz teged a ferjed, hogy felelmedben, rossz idegallapotodban irtal ilyet, hogy ki mondana le a gyerekerol.
Tudom, hogy nem tenned meg soha.
Aki ezt megteszi, az nem ir ide, az nem teszi fel ezt a kerdest, hanem osszepakol, es lelep.
Valjal el, szabaduljal meg tole, hidd el jo eletetek lesz a kicsivel! Es nehogy azt gondold, hogy ellened tudja majd nevelni a kicsit az apja! Ha te imadod a gyerekedet, akkor latni fogja azt a kicsi, nem hulyek ok! Nem lehet a gyerekeket atverni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!