Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan anya, aki lemondana a gyerekéről, mert annyira nem bírja elviselni az apát?
Nem mondanék le róla, soha nem tudnám megtenni, csak kíváncsi voltam.Mert sajnos néha eszembe jut, de ez tényleg csak menekülés lenne, és tényleg nem anya az ilyen. Egyetértek. Belegondolva, hát belehalnék, nem tudnék élni a gyerekem nélkül.
Amúgy írta valaki, hogy foglalkozzak többet magammal. Azzal nincsen gond, mármint nekem pont elég, de a férjemmel nem ez a gond. Tényleg kibírhatatlan. És ha ránézek a gyerekre, mindig az jut eszembe, hogy elfogja rontani az apja, én hiába nevelem jól. De hát remélem, hogy nem és kiverem a gondolatot a fejemből. Amúgy nem kéthetente lesz a látogatás, hanem 3x láthatja 1 órára 1 héten. Muszáj beleegyeznem, mert neki van ügyész ismerőse, van "olyan" haveri köre, nem tehetek semmit. Se a családomnak, se nekem, nincs pénzünk olyan ügyvédre. Meg úgy döntöttem, hogy nem szállok be ebbe a harcba. Talán tényleg igaz, hogy a veszekedéshez 2 ember kell. Ha kimaradok, akkor előbb utóbb úgyis megunja. Én leszek az okosabb.
Köszönöm a válaszokat és a biztatást!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!