Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ilyen "apát" hogy lehet...

Ilyen "apát" hogy lehet elviselni?

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok.14 éve élek velük,ők a nevelőszüleim.1 évig intézetben éltem,na,meg a kórházakban.El kell hogy mondjam,nem szívesen vagyok itthon.Nem szívesen,főleg mikor anya nincs is itthon.Most szerencsére itthon volt,mikor a precedens történt.Telefonált apám,aztán anyám beleszólt valamit,az meg idegrohamot kapott és elkezdett velünk kiabálni.Idegesít.Anyám nem próbálja meg csitítani,én meg nem szólok neki.Végülis ki ő nekem?Senki.Nem ő kínlódott velem annyit,hogy egyek végre..stb.2 hónapja mérték a vérnyomásom,tini létemre volt 117 pulzusom.Adtak is Magne B6-ot,meg utána elkapott a vírus és elájultam.Állítom,az idegesség is okozza a hasmenést,meg a többit.Nem vagyok kíváncsi "apámra",sajnos mehetni nem mehetek,mert barátnőim egy-két várossal arrébb laknak,azért meg kéne fizetnem,és anyám miatt nem akarok menni.Az étvágyam is elment ettől az alkoholistától.Iszik,mint a görény,vagy nem is tudom mihez hasonlítani.Az egész ember egy nagy szerencsétlenség.

Mit tegyek már,hogy viseljem el?

2011. máj. 5. 15:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Sok mindent nem tudsz vele kezdeni. DE drukkolok neked h jobb legyen és h elérd a céljaid. És le a kalappal előtted h anyudnak meg akarsz mindent hálálni.

Van egy osztálytársam aki történetesen legjobb fiú barátom és neki szülei elváltak és télleg nagyon jó fej apuja van megkap tőle mindent de ő még köszönni se köszön neki/ vagy nem köszönhet.. nem tudom. Az ilyen dolgok már nekem esnek szarul mikor én egész héten szombat, vasárnap látom aput esetleg még péntek késő este mert nem Magyarországon dolgozik és hiányzik nagyon és ilyenkor nem értem az oylan embereket mint az osztálytársam aki már egy éve ne mtalálkozott vele és mikor találkoztak akkor is azért mert arra felé sétáltunk amerre az pja lakik. Jo most tudom h ez nagyon nem tartozott a te dolgaidhoz, én csak annyit tudok mondani h KITARTÁS!

2011. jún. 5. 19:46
 12/16 anonim ***** válasza:
Hogy ő ki neked? Az az ember, aki befogadott a házába, ételt, italt, ruhát , stbt adott, aki eltart, és szeret...
2011. jún. 5. 21:44
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát nagyon nem irigyellek, szegény:(

Nekem szerencsére nincs mostohaapám, el se bírnám viselni. 1volt azt is hamar elüldöztem. Lehet, hogy önzőségnek tűnik, de anya is örül így utólag, eleinte nagyon rendes volt, nagyon szerettem, de ahogy anya egyre közelebb engedte úgy elkezdett apáskodni felettem, azt meg sem én, sem anya nem tűrtük, szóval szerencsére nincs velünk.

Anya egyébként is azt mondta, hogy jobb ez így, 2 tönkrement házasság után nem akar többet csalódni.♥:(

Az első férje ivott, pedig van 2 közös fiúk, aztán anya otthagyta.:):(

Apáról meg nem beszélek(megcsalta)

Mondjuk ha már a mostohákról van szó, nekem van egy "mostohaanyám":S GYŰLÖLÖM, pedig nem is velük élek(55km-re laknak tőlünk:D)

6 éve vannak együtt apával(hozzáteszem nagyon nagyon jól élnek és van egy 21 éves lánya a nőnek) és amióta együtt vannak, azóta apa szinte tudomást sem vesz rólam.

Eleinte jöttek értem, aztán most 1,5 éve felhív egy héten egyszer, a szia mizu?-ig jutunk.. 1 éveben 2-szer eljön értem, de nem ünnepkor, arra vigyáznak, hogy semmit ne kelljen venni/adni.(nem mintha kéne a pénzük..:) )

De ezzel sincs bajom, viszont azzal van, hogy (2 lakást tartanak fent 3 autóval, házat épít és 2 lova van, minden hétvégén elmennek valahova, hetente több 10ezreket hagynak ott mindenféle drága boltokban ruhákra.) a nevelt lánya mindent megkap, jogsi, ÚJ autó, lakás, annyi ruhája van, hogy ha 3 hónapig nem mosna magára mindig tudna tisztát felvenni én meg ha kértem 5-7ezer Ft-ot egy nadrágra vagy pólóra elküldtek a ......-ba, pedig anya le van százalékolva, mert rákos volt, de ez mellett 2 helyen kell dolgoznia, hogy megéljünk.

Apa meg nagyon jól tudja, de ott tesz nekünk keresztbe ahol tud, mert a mostoha így befolyásolja..:S(Persze nem csak ő a hibás, de amíg nem volt, minden hétvégén együtt voltunk, minden nap felhívott, lovagolni hordott, foglalkozott velem..)

Ezt teszi a mostoha, úgyhogy fel a fejjel:(:)

Tanulni meg úgy próbálj meg, hogy mondjuk a fülhallgatót beteszed a füledbe, szól a zene és tanulsz. Akkor legalább a "drága" mostohádat nem hallod:):(

Egyébként szerintem ne foglalkozz vele:((

Úgy sajnállak:((

Nem tudom elképzelni sem, hogy milyen lehet Neked, de nagyon nem irigyellek érte:((

Kitartás.:(

Egyébként próbálj anyuddal beszélni, hátha ő tud valamit tenni:):(

2011. jún. 6. 06:23
 14/16 anonim válasza:
Hallod ocsem az elozo aki irt,azt se tudod mit beszelsz etelt meg italt ad a csajnak,meg ruhaztatja de kerlek az apja neki ez a dolga meg van az hogy jo apa meg rossz az alkoholista szerintem nem tartozik ide en csak anyit mondok mind mindenki mas kitartas soha ne ad fel!!!! nekem nincs faterom de elhiszem hogy rosz.LEGY EROS!!!!!!!!
2011. jún. 6. 06:24
 15/16 anonim ***** válasza:

Kitartást, és sok türelmet.

Tanulásra pedig ajánlom a könyvtárat, ha van a közeletekben (Szabó Ervinbe ha nem akarsz kivenni könyvet, ingyenes a regisztráció) Illetve találj magadnak valami hobbit. (Pl: futás)

És ha úgy érzed nagyobb a baj, merj segítséget kérni. Sok szerencsét továbbra is.

2011. jún. 6. 18:44
 16/16 anonim ***** válasza:

06:23-as vagyok. Nem azért mondtam, mert nem teszi meg neki az apja, hanem, hogy elmondjam, hogy velem az igazi apám mit csinál;) Egyébként meg annyit tudsz tenni, hogy beszélsz anyukáddal, hogy nem bírod tovább. Lehet, hogy ő is szenved, és jobban járnátok, ha elküldenétek.:(:)

Kitartás.:)

2011. jún. 8. 07:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!