Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy kérjem meg anyut hogy...

Hogy kérjem meg anyut hogy vegyünk nekem melltartót?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok..És az osztályomból már minden lány hord melltartót.És én is szeretnék..Nem azért mert nekik már van..Hanem azért mert engem zavar hogy nem hordok..Meg hát van is mire hordani..Csak értelmes válaszokat kérek..

Előre is köszi

2010. máj. 3. 19:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
59%
odaállsz: Anyu, szeretnék melltarót!
2010. máj. 3. 19:05
 2/14 anonim válasza:
mondd em gneki h te már elég fejlett vagy h melltartót hordj
2010. máj. 3. 19:07
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Mond meg neki hogy neked már kényelmetlen így lenni(pl. futni is meg ilyesmi)és vegyen már neked.
2010. máj. 3. 20:16
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp beszélj anyukáddal,hogy szükséged van rá,biztos megért,és nem fog nemet mondani.Együtt pedig választotok neked valót.Csak bátran,nincs mit szégyenlened!
2010. máj. 3. 20:28
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Vagy csak simán menjetek el egy csajos napon vásárolni, nézelődni, és térjetek be egy fehérneműboltba, ahol rámutathatsz a szebbnél szebb darabokra, felpróbálod őket és ha jó rád, akkor anyud úgyis megveszi neked.:)
2010. máj. 3. 20:29
 6/14 anonim ***** válasza:
61%

Biztos hogy van mire? Azért érdemes lenne egy képet berakni róla, haddlám' énis .. :)

13/F, és nem kell komolyan venni :)

2010. máj. 3. 21:39
 7/14 anonim ***** válasza:
Ez nekem úgy kezdődött 13 évesen,hogy piszkált vele egy ismerősöm,hogy nekem már kéne melltartó..na ő rá nem hallgattam..jött a másik ismerős,aki érvelt anyámnak,hogy vegyen nekem melltartót.És hopp,1 hét múlva melltartóm lett:D
2010. máj. 3. 21:47
 8/14 anonim ***** válasza:
'anyu vegyünk már egy melltartót is légyszi' :) hajrá sok sikert :) 15L
2010. máj. 3. 21:57
 9/14 anonim ***** válasza:
Anyukádnak azt látni kellene ruhán keresztül is, hogy nagy melled van, és már szükséged van melltartóra.
2010. máj. 4. 05:52
 10/14 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat..

05-03 21:39 Haha nagyon vicces..

Am múltkor már célzott rá hogy kéne..xD

Am télleg köszi a válaszokat

2010. máj. 6. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!