Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit szólnál ha kamaszkorú...

Mit szólnál ha kamaszkorú gyereked ezt mondaná?

Figyelt kérdés
Mondjuk szóba kerülne hogy tetszik e neki valaki és azt mondaná hogy nem érdekli a párkapcsolat és a szex. Konkrétan nincs nemi vágya és igénye romanitkus kapcsolatra.
2023. okt. 12. 03:10
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Én mondjuk sosem beszéltem a szüleimmel arról tizenévesen, hogy van-e nemi vágyam.

Nekem is későn jött az első kapcsolat, de azóta is együtt vagyunk.

Mert miről késett le ha most nincs még kapcsolata? Semmiről... Van rá rengeteg éve.

De ha nem akar kapcsolatot azzal miért van gond? Mindenki úgy éli az életét, ahogy akarja.

29N

2023. okt. 12. 11:30
 22/28 A kérdező kommentje:
17.Jaj fe mindig úgy odamondod mindenkinek, csak gondolkodni nem tudsz. Nincs gyerekem.
2023. okt. 12. 16:05
 23/28 A kérdező kommentje:
Amúgy én is így voltam vele tiniként most is így vagyok vele huszonévesen. Csak sokaknak felfoghatatlan volt.
2023. okt. 12. 16:06
 24/28 anonim ***** válasza:
33%

Mennyi impotens csávó van itt,aki lepontoz,drága jó ég.

Ha gyakoriztok attól nem lesz jobb,kezdjenek magatokkal valamit mert ha így haladtok ritka rossz vége lesz.

Lányokat azt megértem hogy nekik erre olyan szinten nincs igényű,mivel így vannak programozva,de fiúk...

2023. okt. 12. 16:34
 25/28 A kérdező kommentje:
Nem lehet mindenki kanos hülyegyerek akinek nonstop ficereg.
2023. okt. 12. 19:37
 26/28 anonim ***** válasza:

Az a legrosszabb ha nem hiszel neki csak mert kamasz. Az ember rettenet sokrétű minden korban, a saját gyereked általánosításánál rosszabb dolog kevés van.

Felnőttként is nagyon sokszor éreztem/érzem ezt (nőként), nem egy furcsa dolog, pláne a mai randivilágban ami hihetetlen aljadék.

A fiúk/férfiak sem agyatlan hancúrgépek hogy mindig mindenre, hanem van személyiségük jó esetben, hobijaik, netalántán... érzelmeik. De ezt a nagy chadek nem értik meg.

2023. okt. 13. 08:07
 27/28 A kérdező kommentje:
26.Ugye, az egész társkeresés/randi dolog egy szutyok a z generációban. Ezért sem tud megmozgatni.
2023. okt. 13. 08:13
 28/28 anonim ***** válasza:
férfiként nincs rá igényem. Se gyerekre se szexre nem vágyom. Párkapcsolatra néha , de szex nélkül legfeljebb... Ezt 37 évesen írom
2024. jan. 29. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!