Szülők! Ti odaadjátok a kamaszkoru (16-17) éves gyereketeknek a kocsit egy kis kocsikázásra?
Figyelt kérdés
2011. jún. 12. 20:04
1/32 anonim válasza:
Ki van zárva. Majd ha lesz jogsija és 1-2 éves rutinja, majd akkor adom oda a gyereknek a kocsit. Már csak az hiányozna, hogy összetörje magát vele.
2/32 anonim válasza:
16 évesen szülői felügyelettel kezdheti a kresszt, dehogy adnám,majd ha lesz rutinja
3/32 anonim válasza:
Nem mindenki burzsuj, mint te kérdező!
4/32 anonim válasza:
Csak én tudom ugy h 16 évesen nem vezethetnek egyedül???
5/32 anonim válasza:
most szereztem meg a jogosítványt. 3 hónap híján 17 évesnek kell lenni, ahhoz hogy kreszvizsgázni tudj, 17 éves korodtól veheted az órákat (rutin, forgalmi)
februárba szereztem meg a jogsim, azóta ha megyünk valahova, hosszabb-rövidebb táv, én vezetek, hogy meglegyen a rutinom, de nem vihetem el a kocsit. de szerintem ez így jó. még nem vagyok biztos magamban, hiába mondja azt apu hogy egyre jobban megy, meg ügyes vagyok.
17L
6/32 anonim válasza:
Nekem akkor adták oda egyedül, amikor már pár Paks-Pécs, illetve pár óra városi vezetésen túl voltam, miután megkaptam a jogsit.
Akkor asszem 18 lehettem.
16 évesen még nem is lehet jogsija. Nem csak h jól összetöri magát, de még a szülőt is megbüntetik...
7/32 anonim válasza:
Engem most biztos nagyon le fogtok pontozni, csak mert jófej szüleim vannak. Áprilisban szereztem meg a jogsimat, februárban töltöttem a 17-et. A kreszt még novemberben megcsináltam, és utána kisebb távokat vezettem a szüleimmel itt a városban, kisforgalmú utakon. Majd később is mikor már a rutint és a forgalmat csináltam sokat vezettem a szüleimmel, és azóta is megtettem velük hosszabb távokat is, felmentünk Pestre, a hegyekbe, a Balcsihoz, stb. Áprilisban azon az estén amikor megérkezett a jogsim én már elmehettem vele szórakozni (ez pont egy pénteki nap volt). Addig már 100 km-ekben lehetett mérni azt amit szüleimmel vezettem és ők megbíztak bennem annyira, hogy oda merjék adni az autót. Azóta kocsival járok suliba, vásárolni, szórakozni. Mivel inni nem nagyon szoktam így hétvégén is autókázok, de ha esetleg mégis valahol iszogatós buli van, vagy ott is alszunk, akkor megoldom az odajutást máshogy. 17/L
8/32 anonim válasza:
Az a gond hogy a 17 éves friss jogsis gyökér alá a szülők odarakják a 3000köbcentis bmw-t. Vezetési gyakorlat, tapasztalat semmi, de játsza az agyát mert bent ül két tinipitsa
9/32 anonim válasza:
Hogy legyen egy-két éves rutinja ha nem adod oda neki a kocsit? :D:D:D Lopjon? (Persze csak jogsi utánra vonatkozik)
10/32 anonim válasza:
Én lány létemre 15 éves koromban vezettem először, KRESZ tanfolyamra már úgy mentem, hogy tudtam vezetni. Kis településen éltünk abban az időben, csak nem forgalmas helyeken adta át apu a volánt, és mindig mellettem volt, magam csak a az udvarban "vezethettem", ami abból állt, hogy kiállhattam a garázsból, sőt, onnan kihajthattam a bejáratra -kb 20-30 méter volt a garázs és az utcai bejárat közötti táv. Ha elég bátor vagy, a gyermeked pedig elég érett és megfontolt, akkor szerintem engedd meg neki néhány alkalommal, hogy kipróbálja a vezetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!