Úgy szerezze meg a rutint, hogy mellette ülök és figyelek rá, illetve ha együtt megyünk valahová, akkor ő vezet többnyire. És hangsúlyozom: nem a kocsit féltem, mert bármikor veszek másikat, hanem a gyerekem életét!
Első voltam
2011. jún. 12. 21:08
22/32 anonim válasza:
Abból gondolom hogy sznob vagy, mert a mondás is úgy tartja, "aki dicsekszik annak adni kell, aki sír attól el kell venni" És a "bevált márkának" mennyi a THM-je? :D :D
2011. jún. 12. 21:15
23/32 anonim válasza:
Nincsen THM!Aztán most nehogy rosszul légy.Kp-s volt, méghozzá mindegyik.Minek sírjak, ha nincsen miért?Ez egy anonim oldal, nem értem mi haszna lenne hazudni.
2011. jún. 12. 21:25
24/32 anonim válasza:
Semmiképpen sem adnám oda neki addig, amíg nem kezdi el minimum a rutint. Ha ilyen fiatalon rosszul rögzül pár dolog a vezetéssel kapcsolatban (gondolok itt arra, amikor apuci megmutatja, hogy hogyan is kell fogni a kormányt... persze alulról lehetőleg 12 óránál, félkézzel), az oktató nagyon nehezen tudja belőle kinevelni ezeket a rosszul berögzült szokásokat. Ha túl van pár óra rutinon, akkor esetleg kimehetünk valami nagyon elhagyott útra, hogy gyakoroljon egy picit, de nagyobb forgalmú útra semmiképpen nem vinném.
Mondjuk én jogsi előtt nem vezettem kocsit, motorral jártam már akkor is. Most is motorozok, kocsit nem szeretek vezetni.
20/L
2011. jún. 12. 21:26
25/32 anonim válasza:
21:25
Akkor ti biztos valami politikus család vagytok vagy zsidók! Mert hogy kp-ra a terepjárót, nem becsületes pénzből vettétek az is biztos. Nyugi nem irigykedem rád, nekem is van egy Hummer a feleségemnek meg egy Escalade. De én sikkasztottam és megúsztam a börtönt is. Gondolom valamilyen szinten rokonok vagyunk :)
2011. jún. 12. 21:35
26/32 anonim válasza:
Becsületes pénz volt.Meghaltak a szüleim, akik az U.S.A.-ban éltek.Még csak zsidók sem voltak, nem még politikusok.Nem mellesleg becsületesek voltak.
Egyedüli gyerekként én örököltem mindent.Érdekel még valami?Én nem írtam márkát, ellenben veled, úgyhogy amit az előbb írtál, az inkább rád igaz...
2011. jún. 12. 21:55
27/32 anonim válasza:
Hét én szülőként amíg nincs meg a jogsija, egyedül nem. Mellette ülnék párszor, és akkor figyelném, hogy milyen a vezetési stílusa... meg akkor már remélhetőleg ismerném a gyerekemet annyira, hogy tudjam, megbízható-e, vagánykodna-e a kocsival az úton, ivás után beülne-e a volán mögé vagy nem, betartaná-e mindig a szabályokat... jogsi megszerzése után sztem odaadnám neki, ha megbíznék benne, de egy ideig akkor sem túl messzire és lehetőleg nem vmi hajnalig tartó buliba. Egyébként frissjogsisnak én nem vennék vmi komoly autót (ha tellene rá :P), hanem inkább vmi használtat... mert mégiscsak, bele kell szoknia teljesen a vezetésbe, a rutinon nem kerül elő mindenféle eshetőség...
2011. jún. 13. 14:19
28/32 anonim válasza:
Terepjárósnak:sajna az ilyen fiatalok hiszik azt h ők az erősebbek,minek elsöbbséget adni?majd a nagy kocsival ugy is mindenkit lesöpörnek az utrol...amugy meg ezek után várhatod h megbecsülje a pénzt,nem érzi a sulyát,nem ő dolgozik meg érte...
2011. jún. 13. 15:59
29/32 anonim válasza:
És? Miért kéne a súlyát éreznie ha egyszer van pénz dögivel? Te megvonnád a gyerekedtől azt amit akar ha zsebből ki tudnád fizetni?
2011. jún. 14. 13:37
30/32 anonim válasza:
Egyáltalán nem "az" a fajta gyerek.Szerény, soha nem volt nagyképű, mindig tudja mindenben hol a határ, és nem mellesleg hiba nélkül vizsgázott le, a vezetés a mindene, 9 éves korától gokartozik.Ennyi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!