Mit szólnál ha kamaszkorú gyereked ezt mondaná?
Gyerekvállalás? Tehát még nincs gyerek és ez csak elméleti kérdés?
Nem feltétlenül hinnim el neki amit mond, hisz ciki lehet erről a szülőnek őszintén beszélni.
Teljesen normális válasz lehet ez is az ő korában- valószínűleg majd változik a másik nemhez való hozzáállása idővel, általában fiatal felnőtt korra… de őszintén: ha így marad, talán azzal sincs nagy gond.
Fontos a párkapcsolat, de lehet enélkül is teljes életet élni- nekem anyaként az okozna örömet, hogy bármit választ, bárhogy dönt: az neki legyen jó, neki legyen ettől teljesebb élete.
Még az is belefér a teljes élet alatt, hogy változtasson a korábbi elhatározásán- lehet, hogy 25, 30 éves kora felett lesz kapcsolatra igénye, lehet, hogy aztán sem.
Ha a napjai többségében boldognak, kiegyensúlyozottnak, elégedettnek, sikeresnek látnám, akkor nem lenne ezzel semmi bajom.
Rendben van, én későn érő voltam és sokáig nem érdekelt a dolog.
Utána sokat pasiztam, voltam nagyon és kicsit szerelmes, van most már családom
Azt hogy okè. Ne erőltesse a randizást, ha nem érdekli a dolog.
Egyedül, kapcsolat nélkül is ugyanolyan boldog lehet, vagy még boldogabb is.
Lehet később változni fog a véleménye,lehet nem. Lehet tényleg aromantikus aszexuális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!