Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ha az ember csúnya akkor...

Ha az ember csúnya akkor ebben az élatszakaszban megáll az egészséges fejlődés?

Figyelt kérdés
Testiség, viszonzott szerelmek, kapcsolat stb stb. Tudjuk hogy a ronda gyereknek ebből nem jut, nagyon megkésve talán a huszas évei közepén, már ha akkor lesz rá valami igénye. És ugye az emberekben az ellenkező nemnél való sikertelenség kémiai inbalanszt okoz az agyban és jön a komoly depresszió.
2023. szept. 10. 18:11
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
5%

Hát én nem vagyok egy ronda faszi, sőt talán kicsit átlag feletti is, viszont volt egy orbitális hátrányom (ami most már előny) Most 43 vagyok, és úgy nagyjából 10el fiatalbbnak szokott mindenki nézni. Na most ez a különbsgé régen is megvolt, 20 évesen úgy néztem ki mint egy kisfiú, csinálhattam én mindent, öltözködés, konditerem, apámfüle, nem állt velem szóba senki. 27 évesen lett először barátnőm. A dolog persze visszajönne, most már csajozhatnék orrba szájba, de családosan ugye már nem lehet.

És őszintén ez a tinikori kiesés ez mind a mai napig rohadtul zavar, van bennem valami hiány, amivel nem tudok mit kezdeni.

2023. szept. 12. 14:35
 22/36 A kérdező kommentje:
A csúyna férfi és jó nő pár mítosza mindig felettéb szórakoztató.
2023. szept. 12. 19:28
 23/36 anonim ***** válasza:
91%
Nem minden a külső meg az anyagiak
2023. szept. 12. 21:39
 24/36 A kérdező kommentje:
A külső fontosabb mint a belső, ha a külső belső 50-50 legyen a külső az első 50. Tanulmányok kimutatták hogy ha egy diák agresszív de jól nézz ki az növeli a népszerűségét, fordítva meg nem, hajlamosak az emberek pozitív tulajdonságokat tulajdonítani egy vonzó külsőhöz. Vonzó introvertált-milyen titokzatos és szexi, míg ha nem ignorálják. Extrónál a vonzó az társsaságkedvelő míg a nem vonzó idegesítő. Ezek száraz tények amik tudományra vannak alapozva.
2023. szept. 12. 22:06
 25/36 anonim ***** válasza:
95%

Akkor érd be csúnya nővel. Már ha az beéri veled.

2023. szept. 12. 22:06
 26/36 anonim ***** válasza:
7%

én ronda pasiként bele tudtam volna szeretni hasonlóba sőt de sajna rá kellett jönnöm hogy lehetetlen a hozzám hasonló nők inkább maradnak egyedül,amit megértek most már jobban egyre jobban éd kezdek lemondani a kapcsolatról és elkezdtem prostizni. Soha nem a szex volt az egyetlen cél sőt ne mis volt az inkább csak a pont az i-n. De elfogadom hogy ez van sőt örülök neki hogy ez lehetséges valami kis barátság ki alakult 1-2 lánnyal igaz minden pénzbe kerül de na ez van

27 f

2023. szept. 13. 21:04
 27/36 anonim ***** válasza:
97%

Ez nem ezen múlik. Öröklött természet, neveltetés?

Én nem voltam csúnya, sőt, visszanézve a fotóimat kifejezetten szép lány voltam. De tiniként tele voltam világfájdalommal, elváltak a szüleim, ide-oda dobáltak, nem kellettem nekik. Így elég nehéz volt elhinnem, hogy bárki másnak is kellenék.

20 éves koromig nem is volt pasim.

És valahogy azt láttam, hogy a népszerű lányok nem is voltak kifejezetten szépek, csak valahogy elhitték magukról, hogy ők ajándék a világnak. Erre máris dőltek a pasik. Kisugárzástól függ.

Amúgy meg sok lehetőség van férfiként is tenni a külsőért. Öltözködés, frizura, sport, humorérzék.

2023. szept. 14. 19:20
 28/36 A kérdező kommentje:
Én már óvódásként neurotikus voltam, 4 évesen volt egy oxigénhiányom aztán beütött ez az.. Amúgy sportolok, most értem haza az edzőteremből.
2023. szept. 14. 22:08
 29/36 anonim ***** válasza:
Először fejben kell rendben lenni
2023. szept. 14. 22:21
 30/36 A kérdező kommentje:
Csak nem egyszerű, az agyturkászokat már kukáztam mert jó részük kókler, sosem tudtak segíteni, sőt még rosszabb lett. Edzések után úgy érzem hatalmas tehertől szabadultam meg.
2023. szept. 14. 22:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!