12-18 évesek, ti mit visztek enni a suliba? Hogy néz ki az étrendetek egy nap?
Köszi a választ!
Érdekes, én pont a csokival vagyok úgy, hogy alig bírom magállni, hogy ne egyem meg :)
Jelenleg 3 májkrémes zsömle és pár kocka csoki, valamint reggelire egy műzli szelet. Tavaly kb ápilistól tanév végéig meg pugfasztott rizsen éltem, előtte pedig pizzás csigán. Idén meg az első félévben 4 zsömle meg pick marhapárizsi volt a kosztom.
Valahogy mindig 3-4 hónapig ugyanazt eszem, amíg meg nem undorodom tőle, persze az egyhangú étkezésemért cserébe hétvégén szinte csak zöldséget és gyümölcsöt eszem.
Köszönöm a válaszokat!
#5-ös, ha szabad megkérdenem, mi miatt korlátozott, hogy mit ehetsz és mit nem? Ételallergia esetleg?
Nekem ma ez volt a "menü":
☕reggeli: natúr görög joghurt mézzel és fagyasztott málnával.
🍎tízórai (ez volt a sulis kajám): mogyoróvaj, zöldalma és sárgarépa snackekkel, ilyen mártogatós. Valamint a szüleim csomagoltak szendvicset magvas tetejű barna zsömlébe. Vajkrém, saláta, sajt, uborka, majonéz és paradicsom volt.
🍝ebéd: pirított curry-s csirkemell csíkok pároltzöldséggel.
🍇uzsonna: amerikai palacsinta juharsziruppal és naranccsal.
🍳vacsi: mascarpones tonhalkrém teljes kiőrlésű pirítóssal és céklasalátávall.
Nasinak néhány kocka fekete csokit ettem.
Hú,nem tudom ki főzi neked ezeket a kajákat,de ide is átküldhetnéd:D
Én reggelire általában vmilyen főtt kaját eszek(mindegy mi,csak sok legyen)+kávét+banán
Suliban csak csokit szoktam venni,ha megkívánom.
Ebédre szintén vmilyen főt kaja.(ezek általában főzelékek,hús barna rizzsel,tészták)
Uzsonnára:gyümölcs
Vacsi:vagy szendvics(teljes kiőrlésű kenyér+zöldségek+vajkrém) vagy szintén gyümölcs+joghurt
18/l
16 éves lányomnál örülnék, ha ilyen változatosan próbálna enni, mint te.
Ő általában szendvicset, banánt, zabkását, sajtos kiflit eszik.
Reggel kakaóval kezdi.
Itthon főtt ételt csak 4 után eszik. Levest sem minden nap.
Szereti a tésztákat, sült csirkét.
Vacsorára sajtok, szendvics, melegszendvics stb.
Köszönöm a válaszokat, mentek a zöld pacsik! :)
Igazából anyukám itthon dolgozik, ezért mindig tud sütni, főzni.
És igen, próbálok minél egészségesebben és változatosabban enni. Így sokkal jobban érzem magam, a szüleim mesélték, hogy ahogy már rendesen tudtam enni (lettek fogaim, meg ilyesmi:D) kiskoromban is mindig sok zöldség, gyümölcsöt ettem és nem bírtam a monotonságot. Meg imádok új ízeket, ételeket megkóstolni, kipróbálni. Lehet, ez annak köszönhető, hogy sokat utaztunk mindig is, meg járunk étterembe és mindig kipróbálunk új recepteket...ezt szoktam meg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!