Miket vittetek/visztek oviba a farsangra? Miket szokás?
Én biztos nem veszek annyi mindent, amennyit te vettél.
Gondolj bele, ezek csak nassolni valók. Ha minden szülő bevisz kb. ugyanennyit, a negyedét sem eszik meg a gyerekek.
Pedagógusgyerek vagyok, tudom hogy mennek a dolgok az ovikban, megsúgom, a maradékból mindig visznek haza az óvónők. Nos, mi nem állunk olyan jól anyagilag, hogy az óvónő gyerekeinek vegyem a rágicsát, így szerintem max. 2 csomag valamit fogok majd bevinni farsangra.
Nálunk meg lett beszélve szülőin, hogy a fiúk üdítőt visznek, a lányok sütit (boltit, mert nálunk nem lehet házit bevinni, csak cukrászdait a megfelelő eü. papírral együtt).
Külön kérték, hogy ne legyen sok, lehetőleg minden fogyjon el. Nekünk jó óvodánk van, nem viszik haza a maradékot, hanem felteszik a polcra, és a hétköznapok során aki ügyesen megeszi az ebédet, annak adnak mindig valami nassolnivalót. Így legalább a fényevők is motiváltabbak, hogy egyenek rendesen. :)
Két kisfiam 1-1 liter üdítőt vitt idén, még ez is sok egy főre, hisz egy kisgyerek nem iszik meg egy liternyit pár óra alatt.
Nálunk innivalót és rágcsát kértek mindenkitől. Nemhogy házi sütit, de cukrászdait sem lehet vinni, mivel ősszel egy egész csoport kidőlt ételmérgezés miatt egy szülinapozás után. A fél csoport kórházba került.
Mivel mindenki visz, nekem úgy logikus, hogy kb. annyit viszek, amennyit egy gyerek megeszik, illetve egy kicsit többet. Gyümölcsléből 1 litert fogok vinni és 1, max. 2 csomag rágcsálnivalót. (Még nem tudom konkrétan mit.) Szerintem bőven elég, amit vettél, még sok is.
Nálunk csak azt írták ki, hogy üdítőt és finomságot vigyünk.
Én vittem egy nagy doboz őszilevet, 1 Győri Édest, meg egy kakaós kekszet.
Volt,aki ropit vitt, fánkot, muffint, bolti sütiket, kekszeket. Rengeteg minden megmaradt, úh szerintem ha hasonló lesz a helyzet mint nálunk, akkor bőven elég, amit vettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!