Ha az ember csúnya akkor ebben az élatszakaszban megáll az egészséges fejlődés?
Figyelt kérdés
Testiség, viszonzott szerelmek, kapcsolat stb stb. Tudjuk hogy a ronda gyereknek ebből nem jut, nagyon megkésve talán a huszas évei közepén, már ha akkor lesz rá valami igénye. És ugye az emberekben az ellenkező nemnél való sikertelenség kémiai inbalanszt okoz az agyban és jön a komoly depresszió.2023. szept. 10. 18:11
1/36 A kérdező kommentje:
életszakaszban'
2023. szept. 10. 18:16
2/36 anonim válasza:
A ronda gyereknek is jut szerelem, ha nincsenek irreális elvárásai a másik nemmel szemben.
Hasonló kaliberű párt kell keresni. Ennyi az egész.
3/36 A kérdező kommentje:
Feltéve ha abba bele tud szeretni az ember.
2023. szept. 10. 18:16
4/36 anonim válasza:
Nem voltam egy szép tinilány, a húszas éveim közepén lett először kapcsolatom, aztán mégse lettem depressziós. Még normálisnak is mondanám magam. Vagy mi a kérdés?
5/36 anonim válasza:
"Feltéve, ha abba bele tud szeretni az ember"
Ne haragudj, de ha a csúnya fiú elvàrja, hogy szeressék, akkor a csúnya lány is megérdemli ugyanezt. Nemde? :)
Értem én, hogy minden fiúnak bejönnek a szőke, kék szemű, hosszú lábú lányok. De az a lány nyílván a sármos, izmos Józsit fogja választani a pattanásos, kövér Dani helyett.
Ezen mit nem lehet megérteni?
Egyébként manapság màr a ronda pasik sem esélytelenek, ha sok pénzük van.
Lásd Mészáros Lölő bácsit... 🤣
Szóval a depresszió helyett inkább tanuljál, hogy legyen mit a tejbe aprítani.
6/36 A kérdező kommentje:
5.Mármint szereti a pénzét, a sugar daddyk fülüket farkukat behúzva élnek hogy valaki megszánja őket egy kis dugással. Ennyit a pénzről.
2023. szept. 10. 19:23
7/36 A kérdező kommentje:
Mondják hogy a kamasz szerelmek így szépek meg úgy szépek, a világ legszebb dolga. Persze, annak aki nem csúnya stb, annak jár, kis reallity check.
2023. szept. 10. 19:25
8/36 anonim válasza:
A rondaság ellen lehet tenni. Elmenni fodrászhoz, sportolni, stílusosan öltözködni (a stílus NEM egyenlő a drágával). De egyszerűbb siránkozni, mint tenni ellene
9/36 A kérdező kommentje:
Az ember az arcberendezésén nem tud változtatni, plusz ha van egy vagy több egészségügyi gondja, és az egyik látványos és kamaszkorban a legrosszabb akkor meg van b'szva az élete, ennyi nincs ezen mit szépíteni.
2023. szept. 10. 20:26
10/36 anonim válasza:
A felfogasod kiatt van megb.szva az életed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!