Ha az ember csúnya akkor ebben az élatszakaszban megáll az egészséges fejlődés?
Figyelt kérdés
Testiség, viszonzott szerelmek, kapcsolat stb stb. Tudjuk hogy a ronda gyereknek ebből nem jut, nagyon megkésve talán a huszas évei közepén, már ha akkor lesz rá valami igénye. És ugye az emberekben az ellenkező nemnél való sikertelenség kémiai inbalanszt okoz az agyban és jön a komoly depresszió.2023. szept. 10. 18:11
11/36 A kérdező kommentje:
Ha én lennék a kis cukimuki kedvesfiú sem segítene semmit.
2023. szept. 10. 20:45
12/36 anonim válasza:
Lejebb kell adni az elvárásokból.
13/36 A kérdező kommentje:
Vagy hagyni az egészet, olyan nem kell akitől elhányom magam.
2023. szept. 10. 21:01
14/36 anonim válasza:
Én meg tőled hányok. Pápá, incelkém
15/36 anonim válasza:
De téged bezzeg imádjon a bombázó csaj a "kedves" lelkedért. Mert ha nem, akkor biztos csak egy aranyásó k*rva...
Nem, neked ezért nincs senkid: a stílusod miatt. Egy csomó srácot ismerek, aki kifejezetten ronda, de van, sőt, mindig volt is párja. Olyat is, akinek csinos párja van. Jó dumával előnyt tudott kovácsolni.
De a te megnyilvánulásoddal jóképűen is kínlódnál. Te csak jó magyarázatot találtál magadnak, miért nincs senkid. Azért könnyű a külsőségedre fogni, mert akkor nem kell semmin változtatnod. Hisz kijelented: úgysem tudsz mit tenni.
De, tudnál, de úgysem fogsz. Megmaradsz nőgyűlölő incelnek. Ti már csak ilyenek vagytok. 🫠
16/36 A kérdező kommentje:
Hagyjuk már ezt a bluepilles baromságot :DD. Ha valaki szimpatikus egy nőnek (jól nézz ki) lehet bármekkora tahó, ha meg nem b'szhatja a kedvességet.
2023. szept. 10. 22:29
17/36 A kérdező kommentje:
Meg aki jól nézz ki annak rögtön "jó dumája és megnyerő személyisége" lesz.
2023. szept. 10. 22:30
18/36 anonim válasza:
Azért kiírni egy posztot hogy rinyálhass, k*rva szánalmas vagy
19/36 anonim válasza:
Akkor te maradj ebben a tudatban. Ha véletlenül találnál is valakit, aki összejön veled, ezzel a stílussal elüldöznéd, nyugi. 😄 Láttam már ilyet. Nőként kijelenthetem, ha egy álompasi lennél külsőleg, akkor sem akarnám ezt a "minden nő k**va, aki nem fekszik le velem" szemléletet hallgatni.
20/36 anonim válasza:
Szerintem erről felesleges volt még egy kérdést kiírnod. Értjük a frusztrációt. Az elmebajt kevésbé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!