Minden nap eszik a gyereketek nyers gyümölcsöt, zöldséget? Elsősorban 9-15 éves korosztály érdekelne. Az enyémek sajnos hetente 1-2 alkalommal esznek, hiába van itthon többféle.
9 és 6 évesek.. de esznek minden nap ( na jó talán 1-1 nap kimarad néha )
most úgy csináltam, hogy a Narancsot, mandarint és a banánt kiraktam az asztalra, így szem előtt van, és bizony jönnek mennek be-be nyomnak 1-1 banánt vagy narancsot mandarint. De az almát is szeretik nagyon. Megpucolva felvágva adok nekik, főleg így estefelé szívesen eszik nasikent. De van, hogy lereszelem nekik egy pici fahéjas cukorral, na azt meg parom is jóízűen megeszi :D
Itthon nem és kétlem, hogy iskolában enne.
Én felnőttként is iszonyat ritkán eszek, 1 évben szerintem 1 kezemen meg tudom számolni, hányszor
5, ételintoleranciát vizsgáltatok? mert az létezik ám húsra (asszem zsírra vagy fehérjére pontosan) is, az meg elég életszerűtlen, hogy a tízéves gyerekednek sikerül úgy teletömni a fejét a vega propagandával, hogy minden alkalommal inkább meghánytatja magát...
amúgy készítsd elő neki, felszeletelni és kimagozni rengeteg idő egy gyümölcsöt. addigra a kedved is elmegy tőle. zöldségekkel ugyanez. vagy adj hozzá mártogatóst is, akkor finomabbak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!