A középiskolás szerelmek túlértékeltek?
Figyelt kérdés
Amennyire emlékszem valami iszonyú gáz volt nagyrészük, se veled se nélküled kapcsolatok, dráma meg sírás. Én már akkoriban kész voltam a korosztályomtól, nem is értem miért akar valaki az én korosztályomban pl tini barátnőd. Jó nyilván a hamvas testéért de ki kíváncsi a kamasz hangulatingadozásra? Tanulmányok is kimutatták hogy kiegyensúlyozottabb az a tini akinek nincs kapcsolata, mondjuk szerintem ez a felnőtt létre is igaz.2023. szept. 10. 10:41
41/51 anonim válasza:
26.. "A saját sikertelenséged viszont nem más hibája, hanem a tiéd." Mint a te generációdban a házasodásnál még gyorsabb vállások és az hogy nagyrészetek a munkásosztálynál fentebb nem jutott?
42/51 anonim válasza:
Hu, nagyot mondtál, de ezekről olyanokat kérdezz, akiket érint.
43/51 anonim válasza:
Te ilyen komoly embernek hiszed magad? Lapozod a gyakorit azt megmondod mindenkinek a tutit?
44/51 anonim válasza:
Ráérek. Altatok. Neked mi bajod?
45/51 anonim válasza:
Az ilyen nagyokosokat unom mint te aki idegeneknek megmondják a tutit. Próbálkozhat valaki bármennyit akkor is lehet sikertelen. Lehet lábnélkül születni, születhet valaki kémiai inbalanszal az agyában amit egész életében szomorú lesz, és születhet valaki b'szhatatlanra is. Volt kínában vagy az oroszoknál talán hogy szétnyilt a talaj és bezuhantak a mélységbe emberek azt meghaltak, azok is csak sétáltak.
46/51 anonim válasza:
Na megállt a tudomány nagyokos?
47/51 anonim válasza:
Aranyos vagy, hogy hergelni próbálsz, de próbálkozz erősebben! Például, azzal a mélyrepüléssel nem tudok mit kezdeni, hogy párhuzamot vonsz aközött, hogy valaki incel, meg aközött, hogy baleset érte és a mélybe zuhant. Sajnálom, ez nem oké. További szép életet, boldog karácsonyt!
48/51 anonim válasza:
Elég komoly iq deficit lehet nálad "barátom". Ha valaki b'szhatatlanra születik az hol az ő hibája? Ha nem látod az összefüggést az csak a te értelmi szinted minősíti. Úgy látszik a gén lottón nem nyerted meg az észt, és sajna szaporítottad is..
49/51 anonim válasza:
Ez meg már személyeskedés. Komolyan ennyire futja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!