A középiskolás szerelmek túlértékeltek?
Figyelt kérdés
Amennyire emlékszem valami iszonyú gáz volt nagyrészük, se veled se nélküled kapcsolatok, dráma meg sírás. Én már akkoriban kész voltam a korosztályomtól, nem is értem miért akar valaki az én korosztályomban pl tini barátnőd. Jó nyilván a hamvas testéért de ki kíváncsi a kamasz hangulatingadozásra? Tanulmányok is kimutatták hogy kiegyensúlyozottabb az a tini akinek nincs kapcsolata, mondjuk szerintem ez a felnőtt létre is igaz.2023. szept. 10. 10:41
21/51 anonim válasza:
Én? Simán. Az én koromban már illik nem játszmázni és egyenesnek lenni. Te még ezt nem értheted.
22/51 A kérdező kommentje:
7.Amúgy nekem 4 éves korom óta több egészségügyi gondom van szóval nem oszt nem szoroz ha nem egészségesen érek.
2023. szept. 10. 16:09
23/51 A kérdező kommentje:
Akarsz adni valami elérhetőséget? Elintézhetjük ám..
2023. szept. 10. 16:59
24/51 A kérdező kommentje:
Amúgy ezek a gyönyörű szerelmek a génlottó nyerteseknek jutnak, ennyi, blackpilles valóság.
2023. szept. 10. 19:44
25/51 A kérdező kommentje:
Mennyi rosszindulatú tetü van itt aki felpontozza az egyeskét!
2023. szept. 10. 19:58
26/51 anonim válasza:
De te nem nyertél a genetikai lottón, ezért mindenki szr. Pedig látom, mindegy, hogy milyen lyuk. Neked mégse jut. Ilyen incelt sem láttam még. Persze, hogy nem érted, és nem látod értelmét, ha nem élted meg, mert nem volt kivel. A saját sikertelenséged viszont nem más hibája, hanem a tiéd.
27/51 A kérdező kommentje:
Dehogy az enyém, ott lett el'szva az egész mikor gyerekként beütött a baj és az egyik betegségem kamaszként erősödött mert akkor szokott.. Nyilván senkinek nem kell egy beteg ember pláne fiatalon, ennyi, ha nem történt volna ami történt valószínűleg máshogy alakul minden.
2023. szept. 10. 20:44
28/51 anonim válasza:
Tehát akkor te nem értelmét nem látod, hanem mégiscsak önigazolsz. Mert az fáj, hogy neked kimaradt, csak azzal meg szr szembesülni, szóval inkább jössz a rossz dumával, hogy csak dráma, meg szaaaaar, meg amúgyseakartaaam! Értem. Most mi a helyzet? Fel tudod oldani ezt felnőtt kapcsolatban, vagy ebben a szerepben ragadtál?
29/51 A kérdező kommentje:
Nem, nem is lehet, a sors már rég elrendelt mindent. Csak valahogy ténylegesen le kéne tudjak mondani az egészről.
2023. szept. 10. 21:08
30/51 anonim válasza:
Akkor tényleg nem az megoldás, hogy te itt keresed a buksisimit, hanem esetleg kérj segítséget szakembertől. A sikertelenséghez nagyban hozzájárul, hogy nem vagy rendben magaddal. Korán vagy még ilyen keserűnek lenni, és meg sem próbálni. Nem az a jó taktika, hogy felveszel egy amúgy láthatóan baromi törékeny páncélt. Mert teljesen át is látható. Nem ott vagy vele, ahol szeretnél, nem azt a hatást éred el vele. Ezen neked itt nem tud senki segíteni. Egyes, voltam.. Meg a többi, tudod, azok a kommentek, amiket nem akartál olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!