Csak szerintem vannak túlértékelve a PlayStation-ös játékok?
Figyelt kérdés
Drágák is és annyit meg nem érnek2023. aug. 20. 08:04
2/5 anonim válasza:
Ha a Sony saját, belső stúdiós játékaira gondolsz (The Last of Us, God of War, Horizon Forbidden West, Marvel's Spider-Man), szerintem is túlértékeltek, de a nagyközönség megőrül ezekért a "brutál grafika + filmszerűség" játékokért.
Mondom ezt úgy, hogy a PS1 óta Sony tulajdonos vagyok, de ezek az újabb játékok engem nem fogtak meg. Ha Sony exkluzív játék, az nekem a Vagrant Story, Parasite Eve, Syphon Filter, Tenchu, Tomba, Suikoden, Vandal Hearts, Dark Cloud, Wild Arms, Odin Sphere, stb.
3/5 A kérdező kommentje:
#2 igen, arra gondoltam
2023. aug. 20. 10:49
4/5 anonim válasza:
Mivel jól fogynak, ezért nincs túlértékelve, túlértékelve akkor van valami, ha minden kritikus ódákat zeng róla, de a kutya sem veszi.
5/5 anonim válasza:
Általában ezeknek a játékoknak a hangsúlya a sztorin van, párosulva a szexi grafikával és open world világgal. A gameplay nem feltétlen olyan jó egy Last of Us esetében mint ahogy az ár sugallja, de a sztori önmagában van annyira jó, hogy kárpótolja a dolgokat. God of War esetében a rengeteg átvezető + utazás lehet egyesek számára unalmas, de azoknak az embereknek eleve nem való sztori alapú játék. Sok olyan ember van akinek sokkal fontosabb a gameplay mint a sztori, az ilyen embereknek ajánlottak az olyasmik mint pl az Elden Ring, Doom Eternal stb. Minden player mást élvez a játékokban, nincs olyan hogy túlértékelt csak különböző ízlések
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!