Nem játszottam még egyik Assassins creed játékkal sem, melyikkel érdemes játszani? A Valhallát és az Odyssey-t néztem ki.
A három közül talán leginkább az Originst dicsérik, de mindhárom rész remekül sikerült, én csaknem 100%-osan végigjátszottam őket. Azt válaszd közülük, amelyiknek a helyszíne, világa a legjobban tetszik: az Origins az ókori Egyiptomban, az Odyssey az ókori Görögországban, a Valhalla pedig a viking hódítások idején játszódik. Érdemes amúgy sorrendben vinni őket (Origins -> Odyssey -> Valhalla), mert van egy összefüggő kerettörténetük, de ennek ismerete nem szükséges ahhoz, hogy élvezd bármelyik részt.
Én szavazok egyet az Odyssey-re, nekem az tetszett a legjobban.
Gondolom már nem aktuális de ha majd mások olvassák, én a Black Flaggel kezdeném, tudom hogy itt nincs felsorolva, de szerintem az a legjobb
(a felsoroltak közül odyssey)
mi az hogy az újabbak nem ac-k
mitől ac az ac
2013 - as black flagbe ami a kedvencem az egész szériába , de abba is lényegébe a karakterünk csak belecsöppen mert megölt egy assassint és ennyi
ennek a játéknak már 10 éve
origin nekem nem tetszett ahogy az odyssey se
valhallat imádtam persze a vár harcokat már nagyon untam mikor sorra ugyanaz a lépés
"mi az hogy az újabbak nem ac-k"
Ezeket az új "rpg" Assassin's creed játékokat uborkáék csak a The Witcher 3 sikere miatt készítette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!