A középiskolás szerelmek túlértékeltek?
Figyelt kérdés
Amennyire emlékszem valami iszonyú gáz volt nagyrészük, se veled se nélküled kapcsolatok, dráma meg sírás. Én már akkoriban kész voltam a korosztályomtól, nem is értem miért akar valaki az én korosztályomban pl tini barátnőd. Jó nyilván a hamvas testéért de ki kíváncsi a kamasz hangulatingadozásra? Tanulmányok is kimutatták hogy kiegyensúlyozottabb az a tini akinek nincs kapcsolata, mondjuk szerintem ez a felnőtt létre is igaz.2023. szept. 10. 10:41
31/51 anonim válasza:
26.Jah, jó ráhúzni a sikertelen férfiakra hogy minden az ő hibájuk, ezért valaki biztos megsimogatja a buksid. Ezáltal tudod magad erkölcsi piedesztára helyezni.
32/51 anonim válasza:
Nem én vagyok egyedül. Ha úgy lenne, arról én tehetnék, mert én lennék képtelen kapcsolatot építeni.
33/51 anonim válasza:
A külső manapság bőven többet számít mint bármi más, az idősebb generációnak a véleménye irreleváns a z generációs társkeresési problémákról, abszolút nincsenek képbe vele.
34/51 anonim válasza:
Jah, mindig így van ez az összes új generációval. Megnemértett. Mind azt hittük, hogy senki sem értheti meg, hogy nekünk miért rosszabb és nehezebb. Aztán felnőttünk. Van, aki megmarad hisztis kis takonynak.
35/51 anonim válasza:
Pedig nemrég nekem egy facebook csoportban egy 35 éves pszichológus nő is megerősítette az állításomat, teljesen más már az egész.
36/51 anonim válasza:
Jah, mert facebookon egy pszichológus azt monta, és akkor már úgy van? Nyilván.. Értjük is, hogy nálad akkor mi is lehet még a baj. Persze, minden gyenge jellem örül, ha megerősítik az igazában, akár idegenek is. Sőt. Az jobb.
37/51 anonim válasza:
"Ertjük", magad nevében beszélsz, de nyilván nálad van a bölcsek köve mert öregszel és ezért tudsz mindent. Tipim boomer mentalitás.
38/51 anonim válasza:
Máris boomer valaki, mert nincs buksisimi az életképtelennek.
39/51 anonim válasza:
Az vagy, egy nyomorult npc, nem is pazarlok rád több időt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!