Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan kell letörni a mai...

Hogyan kell letörni a mai tinik szarvát ?

Figyelt kérdés

Az öcsém 18 éves és elképesztően sokra tartja magát, amivel még semmi gond nem lenne, ha mással is foglalkoznak saját magán kívül.

Se a szüleinkkel, se velünk testvéreivel nem beszél 2-szót sem. De ez azóta csak rosszabb lett mióta barátnője van.

Sőt csak akkor foglalkozik velünk, ha kell neki pénz, vagy ruha, parfüm, akármi.

2023. aug. 25. 11:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

Amelyik itt a libsikrol ugat minden kerdes alatt:

Az a nevelési módszer, amelyben a szülő, vagy nevelő és a gyermek együttműködése a domináns, egyfajta win-win szitura törkszenek, ahol megegyezés van jelen. Senkit nem korlátoznak alapvető törekvéseiben, és egymást tiszteletben tartják. A tiszteletben tartás alatt az anya, a felnőttek érdekei is értendők. Vagyis a gyerek is be kell tartson olyan kereteket, melyeket az édesanyja / nevelője kér és vár el tőle.

Segitek felfogni, KOMPROMISSZUMrol szol. Nem arrol, hogy "kuss a neved amig az en hazamban laksz" meg nem arrol hogy a borovvel agyonverem meg kukorican terdepeltetem, ahogy TI szoktatok. Aztan a nevelesi serult korcs gyerekeitek pont emiatt NEM nevelik a sajatjaikat. Amirol te beszelsz az nem a liberalis neveles hanem a kovetkezmenye annak amit a fajtad elrontott.

2023. aug. 26. 11:00
 12/14 anonim ***** válasza:
56%

13. És milyen érdekes, hogy a csúnya gonosz gyerekverő konzervatívok gyerekeiről soha nem születnek ilyen kérdések, mint például ez.

Nem szoktuk bőrövvel verni a gyereket, meg kukoricára térdeltetni, csak nem hagyunk rá mindent, ahogy TI szoktátok..

Mit gondolsz, a liberális nevelés óta miért van tele a GYIK olyan kérdésekkel, hogy a 14 éves gyerek már terhes, vagy legalábbis már a 6. párkapcsolatát kezdte el?

Vagy amit itt is látsz, hogy 18 éves korára már csak egy ATM-ként tekint a szüleire? De én olyat is láttam, hogy 12 évesen állt fent ez a probléma. Nem tiszteletre nevelitek a gyereket, és a vér szerinti család fontosságára, ebben biztos vagyok.

2023. aug. 26. 11:08
 13/14 anonim ***** válasza:
Kedvesem, regen is voltak ilyenek amiket te irsz. Csak tudod nem volt internet ahova felrakjak. De te nem vagy kepes megerteni, hogy ez nem a liberalis neveles hatasa hanem a NEM neveles hatasa. A liberalis neveles MAS.
2023. aug. 26. 21:07
 14/14 anonim ***** válasza:
Idővel az élet is letöri. Én se beszélek a szüleimmel, ha van oka rá nem ez az alapvető probléma, de akkor építse fel a saját egzisztenciáját és dolgozzon meg a dolgaiért, magyarul akkor támogatni se kell (hacsak nincs valami drasztikus életbevágó dolog)
2023. aug. 28. 12:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!