Valóban fontos a szerelem kamaszkorban?
Figyelt kérdés
Nem kell áthelyezni a kérdésem ide szánom. Olyan 16 évesen jártam pszichológushoz és ő mondta, mindig felhozta és nekem kellenetlen volt. Sőt frusztráló, az ilyen érzésket nen lehet kontrollálni, és nem is lehet a mádik felett kényszeríteni hogy ugyanazt érezze. Igazából ezért is hagytam ott mert már fárasztott a téma.2023. aug. 8. 22:24
11/11 anonim válasza:
Kb. a legfontosabb. Másról sem szól a gimi,hogy ki,kibe szerelmes, ki kivel akar járni,hogy hozzunk össze valakit valakivel. Kézbesítettem szerelmeslevelet,írtam titkos üzenetet a sulirádióba. Hajnalok hajnalán keltem,hogy kisminkeljem magam és hajat egyenesítsek. Tele volt a tv gimisekről szóló sorozattal,ott sem a tanulás körül forogtak a dolgok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!