Fiatalok! Éreztétek már azt, hogy egyszerűen képtelenek vagytok kezelni a "kamaszkort"?
Én néha alig bírom elviselni ezt az egészet!
Pillanatról pillanatra ingadozik a hangulatom, és nem tudok ellene mit tenni. "Szerelmes" leszek olyan emberekbe, akiket nem is ismerek személyesen, és napokon keresztül fantáziálgatok róluk. Csúnyának érzem magam, és elégedetlen vagyok. Hisztizek, mint egy kislány, hogy vastag az orrom, és utálom a szemüvegem, pedig ha mások tennék ezt, biztos hülyeségnek gondolnám, amit csinálnak.
Tudom, hogy ez a kamaszkorral jár, és teljesen normális, de egyszerűen nem mindig vagyok képes kezelni. Ti mit tesztek, amikor hatalmas erővel szakad rátok a tinédzserkor? Hogyan lehet ezen túljutni?
Én meg félek, hogy nemsoká vége lesz. :D 18 vagyok, még épphogy kamasz, és engem pont a felnőtté válás gondolata riaszt.
Amúgy a külsőd érdekében sok mindent tehetsz :) Ha nem szereted a szemüveget, beszéld meg a szüleiddel, hogy válts kontaktlencsére. Használ vékony réteg, ízléses sminket, ami a szemeidre tereli a figyelmet, így az orrod kevésbé lesz hangsúlyos.
Vásárolgass, barátkozz, ismerkedj.
Hidd el, felnőttként bánni fogod, hogy a leggondtalanabb éveidet ilyen rosszul élted meg.
Huh hogy én milyen rosszban voltam magammal kamaszként.
nekem a sport segített, meg a kilencedikben szerzett új barátnőm. Ő akkor nagy gondban volt (anyukáját műtötték), amiről nem tudtam először, de mindig megnevettettem a hülyeségeimmel, és innen indult egy remek barátság.
tesóm a fülést utálta szépen összegyűjtöt suli mellett plasztikai operációra és megcsináltatta
szemüveg helyett kontaklenycséje volt, azt is magának állta
a pasik kapcsán neki mindig az első szembejövő olyan barátja lett, aki imádta élt halt érte
egyedül egy ronda tetoválás az ami a kamaszkori "agyhullámzását" mutatja, még a régi féle vastag kontőrvonalas ábra, ami azóta is ott díszeleg a mellkasán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!