Voltatok már olyan helyzetben, hogy egyszerűen képtelenek voltatok választani két fajta között?
Figyelt kérdés
Van két kutyafajta, amik nagyon tetszenek külsőre és belsőre is. Az egyik már több éves szerelem, a másikkal csak kb 1 éve kacérkodok, de nagyon nagyon megfogott. Konkrétan már fizikai fájdalmat okoz, annyira nem tudok dönteni közöttük :D Ha látom a tenyésztőknél, hogy alom született (egyik-másik fajtából is), teljesen felcsigáz, majd kiugrik a szívem a helyéről, hát még amikor kiállításon látom őket. Fogalmam sincs hogy fogom meghozni a döntést, mert mindkét fajta nagyon jól beleillene az életvitelünkbe.
Ti voltatok már ilyen helyzetben? Éreztetek már ti is így? Hogy sikerült döntenetek?
2014. aug. 11. 21:15
1/4 anonim válasza:
Nem voltam még így. Ahogy mondani szokták, dobj fel egy érmét, és figyeld, hogy melyiknek szurkolsz! Az lesz az igazi :)
2/4 anonim válasza:
én voltam. Megvettem mind a kettőt:))))
4/4 anonim válasza:
Szerintem nézd meg őket élőben, látogass ki a tenyésztőhöz vagy kiállításra. Nekem is így volt, a japán akita és a samoyede között vaciláltam sokáig. Aztán elmentem egy kiállításra és eldőlt: Akita
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!