Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Gondoltok a gyerekkor...

Anyukák! Gondoltok a gyerekkorotokra (kamaszkorra) mikor mégcsak álmodoztatoka szerelemről? Az életről? Hogy milyen lesz? Olyan lett ahogy elképzeltétek? Sikerült?

Figyelt kérdés
2012. jan. 19. 13:23
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem olyan lett, ahogy elképzeltem! Sőt! :)))

Szerencsére és kopp-kopp, hogy ez így is maradjon!!

2012. jan. 19. 13:28
 2/9 anonim ***** válasza:

Igen azt hiszem pont olyan.

Voltam már 1x házas, de szerencsére nem lett gyerekünk, majd mindig rosszul éreztem magam benne, és mikor jött a mostani férjem, egyszerüen mindent magam mögött hagytam. már akkor tudtam, hogy ez az amit mindig is akartam.

most már van gyerekünk, de még mindig azt gondolom, hogy mindig is ilyen életre vágytam.

2012. jan. 19. 13:29
 3/9 A kérdező kommentje:

nekem is úgy érzem sikerült.

most lett ovis a fiam, és róla jutott eszembe, hogy neki most kezdődik az Élet, első barátságok,majd jön a suli, a csajok, hogy olyan gyorsan felfog nőni, és neki is saját élete lesz,aminek remélem mi is mindig részesei leszünk, és neki is olyan lesz mint szeretné.

2012. jan. 19. 13:36
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem sokkal jobb lett. Egyszerűen nincs mibe belekötni. Nagyon boldog vagyok a családommal. :)
2012. jan. 19. 15:17
 5/9 anonim ***** válasza:

Én kiskoromban sosem szerettem volna gyereket. :-)

Utáltam a bőgő masinákat.

Viszont elképzeltem hogy lesz egy szép nagy házam, egy álom férjem, kutyáink.. :-)

Ma 35 éves vagyok, az első házasságomból született egy lányom, a mostani kapcsolatomból pedig három lurkó.(köztük ikrek is)

A legelső házasságom második fele borzalmas volt.Szó szerint gyűlöltem a férjem. Viszont a mostani életemet még csak kölcsönbe sem adnám SENKINEK!! :-)

Imádom a férjem, a gyerekeimet, a kutyusainkat :-)

igen, nekünk SIKERÜLT.

35.N

2012. jan. 19. 18:42
 6/9 anonim ***** válasza:

Azt hittem sosem lesz férjem, gyerekem, csak a munka és nagy karriert csinálok.

Ennek ellenére most várom a 3. gyerekünket. Van egy tök jó férjem, családi házban kutyákkal.

A karriervágyam azért megmaradt, most végzek az egyetemen (2. diploma) és a legsélyesbb vagyok egy vezető posztra.

Igaz nem akkora amiről gyerek koromban álmodoztam, de mostani fejjel én onnan nyugdíjba tudnék menni, ha még lesz olyan akkor :).

30/N

2012. jan. 19. 19:20
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia! Én a gyermekkori szerelmemmel vagyok most együtt.

Én 13 éves voltam, ő pedig 17 amikor szerelmes lettem belé.

Aztán 17 éves koromban valahogy észrevett, összejöttünk és már 16 éve együtt vagyunk, 2 kicsi fiú boldog szüleiként. Ő nekem az első pasi :) Szóval nekem bejött :) :)

2012. jan. 19. 20:08
 8/9 anonim ***** válasza:

Én úgy képzeltem,hogy a szülői házban fogok egyedül megöregedni,mivel 2 hetes,max 1 hónapos kapcsolataim voltak kamasz koromban.

Ehhez képest 25 évesen 3 gyönyörű (nem ikrek) kiscsaj anyukája ként nyomogatom a billentyűket :-)

2012. jan. 19. 20:42
 9/9 Galgóczy Anna ***** válasza:
Nekem félig olyan lett, félig nem, amilyenek elképzeltem. Hasonló kérdést már a lányom is feltett én meg elmondtam neki, hogy miért csak félig. Jók ezek a beszélgetések, így megtudja a gyerek az igazat, nevetgélünk, és szorosabbra fűzzük a kapcsolatunkat. A lányom bízik bennem, így hozzám fordul, még a kínos kérdéseivel is. Beszélgetni kell a gyerekkel: [link]
2012. jan. 20. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!