Mitől függ ,hogy egy kamasz rászokik-e a cigire?
Kitünő tanuló voltam mindig, versenyeken kiemelkedő, színjeles érettségivel, a tanáraim imádtak, rengeteget olvastam, fősulin is nagyon jól teljesítettem, de 14-20 évesen pl én cigiztem mint a gyárkémény, péntek szombat hányásig ittam, hasist, füvet szívtam.
Egyik fiatal tanárommal találkoztam is egyszer egy buliban szétcsapva, következő héten mondta hogy rólam nem is gondolta ezt 😅 Szóval amúgy ez se függ össze, nálunk az osztály nagy része cigizett.
Már kicsit idősebb vagyok, nem cigizek, nem cuccozok, inni ritkán
28N
Nem voltam rossz tarsasagban megis cigiztem.
A szuleim szigoruak voltak megis cigiztem.
Tetszett az ize.
Minden fuggoseget okozo szerre kepes vagyok rafuggni. (Koffein, gyogyszerek stb) igy mar tudatosan kerulom oket.
Szülői dohányzás, egyéni stressz szint, környezet: lehetőség, pénzben, időben, társak szokásai, egyéni hajlam.
Van aki inkább pl. viselkedéses függőségekre hajlamos, mint anyagokra.
#10 pontosan, szerintem is az önbizalomtól függ.
Én soha nem szimpatizáltam a dohányzással, undorítónak tartottam már kisgyerek koromban is.
Kamaszként én voltam az egyetlen a társaságban, aki nem cigizett, mert nem érdekelt az egész, és volt önbizalmam kiállni magamért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!