Mitől függ az, hogy egy kamasz/nagykorú fiú vagy elkezd inni, kábítószerezni, stb? Ezt a szülőnek kell tiltani, vagy nekik kell nem-et mondani?
Attól függ, hogy az a kamasz/nagykorú fiu/lány hogy dönt. Lehet bármilyen rendezett a háttér, ez kizarolag az adott személy döntése. Alkesz drogos szülőnek is lehet tiszta életű gyereke és egy tiszta életű szülőnek is alkesz/drogos.
Nem mindenért a szülő a hibás.
A környezet is nagyban befolyásol.
Mikor egyetemista lettem, a szakon szinte mindenki cigizett. Alig volt 5 perc szünet, mentek ki cigizni, s beszélgetni. Én a szagát nem szeretem, meg már évekkel az előtt beletörődtem, hogy sehova se tartozok, szóval egy kezemen megszámolom, hányszor voltam abban a "körben". Jóformán 1 barátom van az egész szakról, s az is azért mert a szobatársam is, pedig 17-en vagyunk.
Na de ha mindenképp be akarjak illeszkedni, s ne engedjem el a dolgot már jópár éve, én is biztos elkezdtem volna cigizni.
Ha a gyerekemmel sikerult megertetnem,h mennyire karos rovid es hosszutsvon mindkettol,akkor a jelenletem nelkul is eros onbizalom birtokaban nemet mond ezekre.
Tudni fogja,h ennyit nem er egy baratsag se,ha emiatt kinezik a csoportbol. N
Köszönöm a válaszokat!
8. Nagyon igazad van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!