Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ha a nevelésbe vett gyermekem...

Ha a nevelésbe vett gyermekem eléri nagykorúságát vissza jöhet hozzám minden feltétel nélkül?

Figyelt kérdés

Vagy a gyám és a többi szakemberek még akkor is akadékoskodni fognak hogy hozzám költözzön és boldogan êlhessünk szeretetben?A gyermekem mindennél fontosabb sosem fogom cserben hagyni ahogy engem

a saját szülőm.(Az ítélkezők ne ide írjanak inkább mondják el hangosan a véleményük mindsem ide írják, köszönöm.)

2021. nov. 8. 22:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, visszamehet hozzad. Amint betölti a 18-at, szabadon mozoghat.
2021. nov. 8. 23:04
 2/13 A kérdező kommentje:
Ne értsetek félre nem magamhoz kötni akarom de amíg ő maga nem szándékozik elmenni tőlem én nem fogom erőltetni hogy menjen.Elvégre kire másra számítson mint az édes szülőjére?
2021. nov. 8. 23:09
 3/13 anonim ***** válasza:
97%

Annyira edes szuloje vagy, hogy elvettek toled. Annak oka szokott am lenni.

Egyebkent 18 eves kora felett semmifele gyamhivatal nem szol kozbe, leven felnottrol van szo, oda megy ahova akar. Azert ne allj addig fel labon, mig magatol visszamegy.

2021. nov. 8. 23:14
 4/13 anonim ***** válasza:
96%

Hat pedig en azt vettem eszre, hogy nem igazan megy ennyire konnyen, hogy kb a semmiert kiemelnek egy gyereket a csaladbol,

Ennek oka volt, nem is kicsi es ezt te is tudod kerdezo.

2021. nov. 8. 23:34
 5/13 anonim ***** válasza:
87%

Csak úgy nem emelnek ki egy gyereket. Párom(én 18, ő 17 éves) is verte, terrorizálta lelkileg az anyja. Vagy 2,5 hónap eltelt, mire kiemelték az anyjától. Igaz nem kapkodták el, de megszűnt gyámnak lenni az anyja. Édekesmód mióta nem vele él, nagyon kis szeretetteljes lett ott is az anyuka. Ellátja nasival ha megy, napiszinten odajár(mamájához helyezték el), ölelgeti...hányinger az ilyen szülő.

És ha ilyen felfogásod van hogy jaaaj úgy is számíthat rád mert szülője vagy, hát nem. A gyerek tisztában lesz azzal, hogy MIATTAD került el tőled. Tudja azt is ha van esze, hogy ezzel a "édesszülőd vagyok" mentalitással magad mellé akarod édesgetni, kvázi megvesztegetni, vagy befolyásolni. Így nem valószínű hogy annyira vissza akar menni. Maximum akkor, ha a híd alá tud csak menni. De hogy a szülője vagy, semmit se jelent. Nem attól lesz valaki jó ember, mert szülő. Szaporodni bárki képes. De megfelelő körülményeket annál kevésbé...

2021. nov. 9. 00:17
 6/13 anonim ***** válasza:
85%
*megfelelő körülményeket biztosítani
2021. nov. 9. 00:18
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Csak szólok, akkor is nevelésbe veszik, ha igazolatlanul sokat hiányzik az iskolából, amíg tanköteles.

Az iskolatitkarunk fia döntött anno úgy, hogy ő kamionos lesz, ahhoz nem kell semmi iskola, csak jogsi, hát nem jár be. A szülőket többször behívták a gyamhivatalba, de egyszerűen nem tudtak mit kezdeni a gyerekkel, akkor is meglógott a suliból, ha ők vitték be. Nevelésbe vették emiatt, de a helyzet maradt ugyanaz.

2021. nov. 9. 06:47
 8/13 A kérdező kommentje:
Te kis senki aki azt írtad nem jelent semmit.Nagyon türelmes személyiség vagyok de most felhúztad az agyam.Hát persze drágám :)nem számít hogy 9 hónapig kihordtam,nem számít hogy ez idő alatt én tápláltam ,nem számít hogy a méhemben én adtam neki biztonságot,nem számítanak a láb duzzadások és fájdalmak,a terhesség alatti görcsök gyomorégések és hátfájdalmak.Az állóképesség is lecsökken nem beszélve a fáradtságról szédülésről gyengeségről rosszullétről hányásról,savhányásról ami rohadt kellemetlen .Majd a végén a kínzókamra a szülőszoba ,a fájdalom a kitolási szakkal nem ér véget ott vannak az utána lévő görcsök ,nem tudsz felkelni,gátmetszés majd varratszedés.EZ AKKORA MACERA és még nem mondtam hogy vizsgálatra kell járni előtte amin az oda és vissza úttól szintén csak jobban elfáradsz.A munkahelyeden beszélned kell a vezetőséggel közölni velük hogy hát "6.hónaptól már nem számíthattok rám mert felcsináltak "Intézkedni még ezügyben is A SZÜLÉS ÉS A VÁRANDÓSsÁG EGY KÉSZ POKOL.
2021. nov. 9. 21:36
 9/13 A kérdező kommentje:
Majd ha gebasz van a az anyával vagy a gyerekkel az édesanyát szidják de ha rossz apa lett választva a gyereknek már azért is az anyát korholják HÁT Igen mert a gyengébbik német aki szenvedett a gyerekért könnyebb bántani mert érzékenyebb,gyengébb a férfinál,feltétel nélküli szeretete van gyermeke felé még akkor is ha az nem becsüli anyját vagy akár egy bűnöző.Igenis jelent sokmindent hogy én vagyok az anyja mert ha én nem lennék ő sem lehetne.Az édesanyákat a legkönnyebb alázni szidni stb de azért még is ők szenvednek órákat sőt van amelyik napokat a szülőágyon de nyilván kedvesem nincs benned annyi jóság szeretet és empátia hogy nézd valamibe az édesanyákat.
2021. nov. 9. 21:46
 10/13 anonim ***** válasza:
87%

Meg is van az oka a kiemelesnek, itt olvashattuk a ket hozzaszolasban.

Megszulted a gyereket, es ennyi, de kozben gyulolettel gondolsz az apjara aki csak 'felcsinalt' es otthagyott, a terhessegre, a szulesre, nyilvan a gyerek is csak nyug, szenvedes, amit te nem is akartal.

Nos, ezert nincs veled es ezert van olyan helyen, ahol csaladban, gyerekkent nohet fel, nem megvetendo emlekkent.

2021. nov. 9. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!