Milyen feltételekkel engednétek el a 16 éves lányotokat
bulizni? Mik mennek a mai bulikban?
Figyelt kérdés
A hétvégén szeretne menni egy házibuliba, a szomszéd városba. Van buszjárat. Este tízkor menne, és reggel az első busszal jönne.
Szívem szerinte elengedném, nagyon szeretne menni. Ott lesznek a barátai, meg a fiú aki tetszik neki. Néhányukat ismerem is. Bízom a lányomban, de félek, hogy belevinnék valami rosszba.
Emlékszem rá, mikor én voltam 16 éves, és hát utólag megbántam. Nem szeretném, ha a lányom is így járna.
Ne haragudj, de én nem engedném. Így meg végkép, hogy nincs kocsitok és egész éjszakára. Nem az a világ van ahol ezt lehet..ha valami bajba kerül még érte sem tudsz menni. Ha az egyik ostoba egyed belekever az italába valamit mit csinálsz? hová futsz? hogy tudsz neki segíteni?
Amikor te 16 voltál nem az volt mint most. Nagyon nagyon nem az volt.
2020. aug. 12. 18:28
2/20 anonim válasza:
Ha nem akarod elengedni, akkor ne engedd el. Arra semmi szükség nincs amíg lányod bulizik addigra te full idegben lennél. Ha meg elengeded adjál neki óvszert meg pénzt a taxira, telon meg elérthető legyen és kész. Úgy se fogja megmondani hogy szexelt e vagy milyen szex játékba ment bele felelsz vagy mersz néven.
2020. aug. 12. 18:28
3/20 anonim válasza:
A mai bulik? Fogalmam sincs, de a házibulikban bármi mehet, a drogos orgiától az alkoholmentes társasjátékozásig.
2020. aug. 12. 18:29
4/20 A kérdező kommentje:
Van kocsink, ha kell bármikor érte tudok menni. Ezt elfelejtettem említeni.
2020. aug. 12. 18:30
5/20 anonim válasza:
1+ Én mindig azt mondom, liberális nevelés ide-oda, de csak egyszer történjen baj, csak egyetlen egyszer és többet sosem tudja helyre hozni és egy életre megnyomorodik akkor kit fogsz hibáztatni? a gyereket vagy magadat? vagy mindkettőtöket?
2020. aug. 12. 18:30
6/20 anonim válasza:
5+ Azt a kislányt is akit a kútba lökött a gyerekkori haverja élve, mert buli volt és drog, és nézd meg mi történt vele, és az egész család tönkre ment.
2020. aug. 12. 18:34
7/20 anonim válasza:
Én 14 évesen voltam ottalvós buliban.
Folyt az alkohol, vodka narancs, én is berúgtam, és életemben először csókolóztam.
Aztán sokat sírtam mert a fiú mással is csókolózott utána. Ennyi történt semmi más. Ez 15 éve volt. A mai bulik nem tudom milyenek
2020. aug. 12. 18:48
8/20 anonim válasza:
Szex, drog és rákenroll.
2020. aug. 12. 19:34
9/20 anonim válasza:
Egész éjszakára biztos h nem engedném el. Menjen el 8kor és éjfélre érte megyek. 16 évesen ez bőven elég. Mondom ezt úgy h nem valami kiégett nagymama vagyok, hanem egy 27 éves fiatal anyuka. Pont a napokban beszélgettünk a férjemmel, hogy 10 év nem olyan hosszú idő, és mégis mennyit betegedett a világ. Teljesen mások mostani 16 évesek, mint amilyenek mi voltunk 10 évvel ezelőtt. Biztos h nem engedném el a helyedben egész éjjelre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!