Amikor a lányotok elkezdett eljárni az éjszakai életbe, bulikra, hogyan éltétek meg?
1. Ne akard neki megtiltani majd, az a lehető legrosszabb. Úgy is ki foh cselezni, okosabb lesz Nálad.
2. És igen, ezen át fog esni, de át is kell.
Én azt javaslom, hogy kezdjetek már el most beszélni az önvédelemről. Az alkoholról, drogokról. A fiúkról. Kezdd el felvilágosítani.
Egyébként hány éves? Ha valamiben tudnék még segíteni úgy érzed, írj nyugodtan!
(Jó felfogásod van, hogy nem tiltani akarod. Sok-sok értelmes, őszinte beszélgetéssel többre fogjátok vinni. 😊)
A szórakozást, alkohol ivását megtiltani ugyan nem lehet, és nem is érdemes, de azért nem szabad mindent ráhagyni egy kamaszra, mondván hogy akkor majd titokban csinálja. Aki így gondolja az drogot vesz a gyerekének, hiszen ha megtiltja akkor majd kicselezi?
Nem mindegy, hogy hány éves a lányod. 13 vagy 17? Hova akar menni és kivel? Én nagyon sok hétvégén ültem éjszaka kocsiba és mentem a gyerekekért (a fiúért is). A barátokat is hazavittem ha nem laktak túl messze.
A nagy már 19, vele nyilván nem csinálom már egy ideje, ettől függetlenül ha felhívna hajnalban, hogy nem tud hazajönni, elmennék érte. Ez az időszak is elmúlik, mint az éjszakai ébredések csecsemőkorban.
A kicsi 15, ő (még) nem bulizós. Da 16 évesen biztosan nem mehet el úgy, hogy “elmentem bulizni, majd jövök”.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!