Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mért csinálják ezt velem?

Mért csinálják ezt velem?

Figyelt kérdés

13 éves vagyok és nem értem hogy a korombeli lányok mért ilyenek..Segg hülyék de fűvel fával ba**nak,cigiznek,isznak,buliznak!

én elmegyek iskolába tanulok nem pasizok mert rá érek!

itthon meg csinálom a leckém és elmegy görkorcsolyázni meg húgommal labdázni vagy rossz időben olvasok:)

és nagyon kiközösítenek mert szűz vagyok és nem cigizek,iszok!

szerintetek okkal teszik?

2010. okt. 9. 20:11
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Igen, és arra is gondolj, hogy ők majd mit fognak mondani a gyerekeiknek, mikor kérdeznek majd az ő kamaszkorukról? Már ha egyáltalán lesz normális családjuk... Vagy hazudnak, vagy megmondják az igazat, amire valószínűleg nem lesznek büszkék. És ezzel nem is mutatnak jó példát.

Viszont Te elmondhatod, hogy normálisan viselkedtél, és rendes körülményeket tudtál nekik teremteni. Remélhetőleg ők is fogják követni a példádat. :)

2010. okt. 10. 18:37
 22/24 anonim ***** válasza:

szia.

én plázacica vagyok, van barátom DE.

nem b@szok fűvel-fával, 16ig minimum szűz szeretnék maradni.

szeretnek a srácok, de a pasimat nem tudnám megcsalni.

4-5ös tanuló vagyok.

szeretek olvasni viszont bulizni is imádok.a tesóimmal rengeteget játszok. magatartások példás.

tehát vannak normális plázacicák is.

14/L

2010. okt. 10. 20:25
 23/24 anonim ***** válasza:
*magatartásom
2010. okt. 10. 20:26
 24/24 Macskajós ***** válasza:
Addig örülj míg kiközösítenk és nem kell velük tartanod. Bár ha feltetted ezt a fölösleges kérdést akkor lehet hogy ez leépíti az önbizalmadat. Mert igen fölösleges kérdés, mert egyértelmű hogy neked van igazad. Viszont azt hozzá szeretném tenni, hogy ha lenne párod nem lennél olyan mint ők, mert lehet valakinek tisztességes kapcsolata is, mondjuk nem ez a kor a legideálisabb rá. A magadfajtákból lesznek a kor mindennapi hősei.
2010. okt. 10. 22:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!