Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mért csinálják ezt velem?

Mért csinálják ezt velem?

Figyelt kérdés

13 éves vagyok és nem értem hogy a korombeli lányok mért ilyenek..Segg hülyék de fűvel fával ba**nak,cigiznek,isznak,buliznak!

én elmegyek iskolába tanulok nem pasizok mert rá érek!

itthon meg csinálom a leckém és elmegy görkorcsolyázni meg húgommal labdázni vagy rossz időben olvasok:)

és nagyon kiközösítenek mert szűz vagyok és nem cigizek,iszok!

szerintetek okkal teszik?

2010. okt. 9. 20:11
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Még hogy normális kamaszok.... 13 évesen hogy már nem szűz az illető az neked teljesen normális? :) Qurvára tanulniuk kell még az élettől, főleg hogy még most lépték át kamasz határt... Itt max még az első csóknak, kézfogásnak és hosszas beszélgetéseknek kellett volna lezajlania.... Kis k*rvák..

és "Plázaribanc" Mintha a kedves kérdező csak rólad írt volna. Legalábbis úgy 'védted' őket mintha csak rólad írt volna. Teljesen felháborodtál az olvasottakon és muszáj volt megvédened őket, mi?

Kérdező: Csak így tovább, ha így folytatod akkor felkerülsz Egyetemre, lesznek barátnőid / barátaid. Bírj ki 1-2 évet :) Sok sikert!

2010. okt. 9. 22:53
 12/24 anonim ***** válasza:
Én is ilyen voltam. Ittam és pasiztam. Bár cigizni soha nem cigiztem és 16 éves koromig szűz voltam. Sokat jártam discoba és házibulikba. És most láss csodát jövőre egy londoni egyetemre megyek majd ösztöndíjjal. Úgyhogy azért ne írjatok már le itt mindenkit!
2010. okt. 9. 23:00
 13/24 anonim válasza:

Én úgy vagyok evvel az egésszel h nem kéne mindenkit bekategorizálni :S semmi értelme h megvan mondva mindenkiről h ő most egy piálós hülye p*csa v egy könyvmoly... én a 2 között vagyok, bár nemtudom h ez-e a normállis de boldog vagyok. amikor valami jelnetős buli van (amire a legtöbben elmennek) arra elmegyek, táncolok, beszélgetek, kólázok. hétközben pedig tanulok. és van egy pasim, jó jegyeim a suliba, egy csomó igaz barátom, és senki nem közösít ki. szerintem neked is arra kéne törekedned h megtaláld a közép utat :) közép út alatt értem:

-néha járj el bulizni (nem discoba hanem házibuliba v hasonlóba)

-ne cigizz, és ne veszítsd el a szüzességed idő elött!!!

-sztem a pia néha belefér (persze mértékkel)

-a pasizásról meg annyit h ha találsz olyan fiút aki valóban megteccik akk hajts ráá. sztem semmi rossz nincs abban ha van valakinek pasija, engem boldoggá tesz a barátom (és persze szűz vagyok!!)

DEEE

ha te úgy érzed jól magad ahogy most vagy akkor persze nem kell változtatnod semmin, csak ha néha neked is megjön a kedved a bulizáshoz vagy megteccik egy rendes fiú. NEM elp*csásodni kell csak jólérezni magad!! :)

14/L

2010. okt. 10. 00:24
 14/24 anonim ***** válasza:

Szia!

Én azt mondom neked,hogy BÁRCSAK én is ilyen lettem volna mint TE ,ennyi idős koromban!!!

Hát akkoriban (10éve),én is nagy p@csát éreztem magam alatt,hogy huuu 15 évesen én vagyok az ász,mert cigizek,meg nem vagyok szűz,meg néha piázgatunk,pasizgatunk stb...

Na itt jött a leejtő,nem fejeztem be a sulit,rossz társaság,és le sem merem irni,hogy miket csináltam (pedig eze egy anonim oldal!)

Nem lett belőlem senki,csak megtörtem 22 éves koromra...:((

Akkor megfogadtam,hogy ELÉG volt,és itt a vége!

Befejeztem a sulit,lett 1 munkám,és van 1 csodálatos 5 hós kisfiam!:)

Rendebe kaptam az életemet 3 év alatt ,most 25 vagyok,de még néha mindig rámtör a mult amit ,soha nem tudok kitörölni az emlékezetemből,és ezért leges legbelül,mindig 1 kicsit megtört ember leszek,és irigyellek,hogy ennyi idősen neked több eszed van,mint azoknak a plázaribIK összesen!

Még valami!:)

Akkoriban a gimiben ,volt 1 osztálytársnőnk!

Igazi eminens volt,lenéztük,hogy milyen hülye,hogy ennyit tanul,stréber p...a,stb..utáltuk!

Na most,megtaláltuk egymást az iwiwen,és kiderült neki is van egy 5 hós fia!Taliztunk,mint a kismamák!Mostmár barátnők is vagyunk!:)

Hát tessék,neki tanári diplomája van,saját lakás +autó!Van egy nyaralójuk a férjével,és a férje biokémikus,és a 2. babájukat tervezik!!!

Na ennyit erről,én csak álmodozom ,az ő életviteléről,de megfogadtam ,ha bele döglök is,az én fiamnak ,sokkal boldogabb ,teljesebb élete lesz mint nekem!

Bocs ha hosszú lett a válasz!!!

Magyarul: SZARJÁL RÁJUK,TE CSINÁLOD JÓL!!!!!!!

2010. okt. 10. 01:30
 15/24 anonim ***** válasza:
Ne törődj velük! Te sokkal okosabb vagy és ezért a gondolkodásért, Te csak maximális tiszteletet és megbecsülést érdemelsz!!! Nagyon sokan vehetnének példát Rólad!!!! Maradj, ilyen okos, és megfontolt lány!!! Tiszta szívből kívánok Neked életed minden pillanatára végtelen boldogságot és minden elképzelhető szépet és jót!!!
2010. okt. 10. 07:30
 16/24 anonim ***** válasza:
Tegyél rájuk magasról. Am nekünk az osztályunk szó szerint stréber, de a divattal is foglalkozunk. Van 3 scene és még több rocker. Ahhoz képest mind jó tanulók vagyunk. Nem bulizunk, hanem iskolában b@romkodunk. Az egyetlen rossz szokásunk a káromkodás. Sztem neten keress haverokat, és éld túl az általánost, felvételizz gimibe, és ott már sokkal több normális ember van.
2010. okt. 10. 07:36
 17/24 anonim ***** válasza:
Sz@rd le őket én 14 éves fiú vagyok és szűz, nem iszom, nem cigizem.
2010. okt. 10. 10:39
 18/24 anonim ***** válasza:

Te vagy a normális! És azt sem kell elhinni, hogy már mindenki elveszítete a szüzességét, mert valószínúleg sokan csak azért mondják, mert azt hiszik, hogy ettől menőbbeklesznek, am perszse nem igaz, mert pont ezért lesznek olyan szánalmasak. Sajnos nem tudsz mit cisnálni, a világ egyre jobban ilyenekkel lesz tele, kevés olyan van, mint te, vagy én, akik normálisak vagyunk:)

Nem kell neked is ilynné válnod, csak azért, mert cikiznek emiatt. Azt hiszik, ettől élet az élet, ettől lesznek menőbbek. Ez nem igaz. Ha el akarják b*szni az életüket, hagyd nekik, nem kell neked is a tüdőrákért fizetned. Azt mondom, az nem baj, ha kipróbálod, de lehetőség szerint ne szokj rá, persez ez a te dönntésed. Az alkohol meg szinté ilyen dolog, egy kevés nem árt meg, nem kell túlzásba vnni, és nem kel napont inni, én se iszom, és nem azért, mert húú tartom az elveimet, hanem mert nem izlík, amikor apáám kínál (pl. szilveszterkor), akkor is egy-egy kortyot iszom, de egyszerűen nem ízlik, nem esik jól, emrt marja a torkom, és nem kellemesen. ( a béliszt meg a mandulalikört szeretem, az kivétel, de abból sincs rendszer, csak ha van itthon-nagyon ritkán- akkor iszom belőle, de ezt anyáék meg is engedik).

A szüzesség elvesztése meg olyan dolog, hogy ha készen állsz rá, testileg, és lelkileg is, csak akkor tedd meg,és nem azért mert "ciki", hogy még szűz vagy. Ha már sokan el is vesztették az osztályodból, aakkor is, közel sem biztos, hogy hűű de jó volt, mert valúszínűleg sokkal jobban fájt nekik, mint ha olyannak vesztették volna el, akit tényleg szeretnek! Te is csak olyannal feküdj le (főleg elsőre), akit szeretsz, és megbízol benne. Lehet, hogy most boldogok, és jól érzik magukat a bőrükben, meg azt hiszik, hogy menők, de te sokkal többre fogod vinni, azzal, hogy tanulsz! Barátokat hol tudsz szerezni? Menj el egy olyan foglalkozásra, amii a hobbid (menj táncolni, úszni, lovagolni, olvasószakkör, vagy akárhova, menj el menhelyre önkénteskedni, ott is összeismerkedhetsz valakivel, oda nem járnak ilyen ribancok)És ne félj, neked is lesz barátod, méghozzá egy normális, akinek nem csak egy plusz "strigula" leszel. A fiúk (többsége), szerintem normális kapcsolatnál nem az ilyenekre hajtanak! Szóval fel a fejjel!!

14/l

2010. okt. 10. 10:54
 19/24 anonim ***** válasza:
lásd. paris hilton kicsiben
2010. okt. 10. 17:39
 20/24 anonim ***** válasza:

20.33 vagyok.

01:30-nak teljesen igaza van.:)

én is pont ebbe a korba vagyok,hogy az a menő,ha nem vagy szűz,piálsz,drogozol cigizel.

igen,én néha szoktam cigizni,nem vagyokrá büszke,de néha eléggé lenyugtat.szerencsére rászokni nem fogok,mert anyum ugyis megérezné.:D

csak azt tudom megint mondani,hogy Sz*rd le őket magasról.tanulj,élj rendesen és meglátod mekkorát fogsz rajtuk röhögni a 20 éves osztály találkozón.:D:D

neked lesz egy rendes munkád,kocsid,házad[ha rendesen folytatod a tanulást.],valószínűleg egy rendes férjed/élettársad,lehte,hogy már gyereked is...és nekik? egyik buliból a másikba esnek,nincs egy állandó otthonuk,munkáról nem is beszélve,és minden héten másik pasival lesznek.gondolom nem ezt szeretnéd:)

keress a suliba/sulin kívűl rendes barátokat.lehet,hogy lesz olyan is aki ugyanezt csinálja,de nem cikiz le.:)

2010. okt. 10. 18:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!