Mért csinálják ezt velem?
13 éves vagyok és nem értem hogy a korombeli lányok mért ilyenek..Segg hülyék de fűvel fával ba**nak,cigiznek,isznak,buliznak!
én elmegyek iskolába tanulok nem pasizok mert rá érek!
itthon meg csinálom a leckém és elmegy görkorcsolyázni meg húgommal labdázni vagy rossz időben olvasok:)
és nagyon kiközösítenek mert szűz vagyok és nem cigizek,iszok!
szerintetek okkal teszik?
Miért? Mert olyan hülyék mint a föld, és azt hiszik, hogy ez a menő. Ne törődj velük, majd meglátják 10-15 év múlva, hogy miért is kellett volna másképp csinálni.
Te pedig maradj meg olyannak, amilyen vagy, nehogy megpróbálj rájuk hasonlítani! Keress magadnak normális barátokat. :)
Hát nem nagyon szólnak hozzám:/
meg nem tudom hol szerezzek "normális" barátokat!
mert suliba mindenki ilyen:/
meg azzal cikiznek hogy ha ilyen sznob maradok sose lessz fiúm és barátaim:(
Dehogynem, Te elmész az egyetemre, ahol egy csomó ember van, barátok és fiúk, ők meg addigra az egyik diszkó wc-jéből esnek a másik parkolójába belőve és/vagy részegen, egyik pasi a másik után b@ssza őket, de feleségnek nem kellenek, lehet h. néhány gyerekkel és/vagy nemibetegséggel. Szánalmas.
Nyugi, Te csinálod jól, és Te fogsz a végén jól járni.
köszönöm:)
csaj néha úgy érzem hogy senki se szeret sehol és hogy én rontottam el
1. vagyok.
Én is így kínlódtam végig az elemit. Mindig más suliból voltak barátaim, illetve az osztályban inkább a fiúkkal ültem, velük beszélgettem stb. A lányok szinte mind egytől-egyik plázar*bancok voltak. Sajnos. Viszont akkor is voltak barátaim, hiszen nem mindenki olyan, mint ők. Igaz, fiúbarátom "úgy" még nem volt, de annak is el fog jönni az ideje. :)
Csak azt tudom tanácsolni neked, hogy próbáld valahogy túlélni az elemit, aztán sok új embert ismerhetsz meg. :) Vagy próbálj valahova eljárni, esetleg táncórákra vagy ilyesmi.
15/L
mert hülyék...
pl.nekem kb az egész osztályom cigizik,van egy osztálytársam[lány]aki már lassan 2 éve nem szűz.én csak elég ritkán,akkor is csak 1 szálat.de néha azt is valakivel közösen.és nem ők erőltették,hanem én "akartam".
ha ők ezt csinálják,akkor téged ez ne érdekeljen.:) keress más barátokat,akik elfogadnak így.:)egészen biztos vagyok benne,hogy találsz igazi barátokat.:D
13/L
Miért csinálják ezt? Mert normális kamaszok. És van jó oldaluk is csak te annyira álszent vagy hogy csak a hibáikat látod. Ők boldogak és jól érzik magukat.
És te? Egy anonim oldalon panaszkodsz, hogy milyen szar neked.
Azok a lányok is normálisak csak te vagy előítéletes.
Üdv: "egy plázaribanc"
22:01
Megnézném mit mondasz 20 év múlva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!