Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mért csinálják ezt velem?

Mért csinálják ezt velem?

Figyelt kérdés

13 éves vagyok és nem értem hogy a korombeli lányok mért ilyenek..Segg hülyék de fűvel fával ba**nak,cigiznek,isznak,buliznak!

én elmegyek iskolába tanulok nem pasizok mert rá érek!

itthon meg csinálom a leckém és elmegy görkorcsolyázni meg húgommal labdázni vagy rossz időben olvasok:)

és nagyon kiközösítenek mert szűz vagyok és nem cigizek,iszok!

szerintetek okkal teszik?

2010. okt. 9. 20:11
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

Miért? Mert olyan hülyék mint a föld, és azt hiszik, hogy ez a menő. Ne törődj velük, majd meglátják 10-15 év múlva, hogy miért is kellett volna másképp csinálni.

Te pedig maradj meg olyannak, amilyen vagy, nehogy megpróbálj rájuk hasonlítani! Keress magadnak normális barátokat. :)

2010. okt. 9. 20:15
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Kiközösítenek? :-O Hát, lehet, hogy jobban is jársz, ha nem ilyenekkel alakítasz ki közelebbi kapcsolatot... Te teljesen normális vagy, nyugi :)
2010. okt. 9. 20:16
 3/24 A kérdező kommentje:

Hát nem nagyon szólnak hozzám:/

meg nem tudom hol szerezzek "normális" barátokat!

mert suliba mindenki ilyen:/

meg azzal cikiznek hogy ha ilyen sznob maradok sose lessz fiúm és barátaim:(

2010. okt. 9. 20:19
 4/24 anonim ***** válasza:
51%

Dehogynem, Te elmész az egyetemre, ahol egy csomó ember van, barátok és fiúk, ők meg addigra az egyik diszkó wc-jéből esnek a másik parkolójába belőve és/vagy részegen, egyik pasi a másik után b@ssza őket, de feleségnek nem kellenek, lehet h. néhány gyerekkel és/vagy nemibetegséggel. Szánalmas.

Nyugi, Te csinálod jól, és Te fogsz a végén jól járni.

2010. okt. 9. 20:25
 5/24 A kérdező kommentje:

köszönöm:)

csaj néha úgy érzem hogy senki se szeret sehol és hogy én rontottam el

2010. okt. 9. 20:27
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

1. vagyok.

Én is így kínlódtam végig az elemit. Mindig más suliból voltak barátaim, illetve az osztályban inkább a fiúkkal ültem, velük beszélgettem stb. A lányok szinte mind egytől-egyik plázar*bancok voltak. Sajnos. Viszont akkor is voltak barátaim, hiszen nem mindenki olyan, mint ők. Igaz, fiúbarátom "úgy" még nem volt, de annak is el fog jönni az ideje. :)

Csak azt tudom tanácsolni neked, hogy próbáld valahogy túlélni az elemit, aztán sok új embert ismerhetsz meg. :) Vagy próbálj valahova eljárni, esetleg táncórákra vagy ilyesmi.

15/L

2010. okt. 9. 20:28
 7/24 anonim ***** válasza:

mert hülyék...

pl.nekem kb az egész osztályom cigizik,van egy osztálytársam[lány]aki már lassan 2 éve nem szűz.én csak elég ritkán,akkor is csak 1 szálat.de néha azt is valakivel közösen.és nem ők erőltették,hanem én "akartam".

ha ők ezt csinálják,akkor téged ez ne érdekeljen.:) keress más barátokat,akik elfogadnak így.:)egészen biztos vagyok benne,hogy találsz igazi barátokat.:D

13/L

2010. okt. 9. 20:33
 8/24 anonim ***** válasza:
0%

Miért csinálják ezt? Mert normális kamaszok. És van jó oldaluk is csak te annyira álszent vagy hogy csak a hibáikat látod. Ők boldogak és jól érzik magukat.

És te? Egy anonim oldalon panaszkodsz, hogy milyen szar neked.

Azok a lányok is normálisak csak te vagy előítéletes.

Üdv: "egy plázaribanc"

2010. okt. 9. 22:01
 9/24 anonim ***** válasza:
Plázaribanc pfff. Ugye ezt nem mondod komolyan?
2010. okt. 9. 22:03
 10/24 anonim ***** válasza:

22:01

Megnézném mit mondasz 20 év múlva...

2010. okt. 9. 22:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!