Megtaláltam a lányom vibrátorát, kissé tanácstalan vagyok, kell erről beszélni vele?
Mielőtt letámadnak egyesek, nem kutakodtam. Lecseréltem az ágyneműjét és benne volt a párnájában ez az egyszerű rúd alakú.
Szóljak neki érte? 13 éves. Minden esetre visszatettem a tiszta huzatba.
Ha lenne valakinek értelmes tanácsa, megköszönném.
Ma suli után a rokonoknál lesz, este 8-ra jön haza.
53 melyik tisztességes keresztény tartalomra szoktattad a 13 éves gyereket? Amikor a két nővér leitatják az apjukat, és megerőszakolják, amikor már magatehetetlen? Vagy a rabszolgaságra? Arra, hogy a nők csak olyan ruhát hordhatnak, amivel eltakarják mindenüket? Vagy hogy rendben van az etnikai tisztogatás (amikor megérkeznek palesztinába, az ott élő népet átkonvertálják, megmetéltetik őket, és amikor seblázban fekszenek megölik az összes férfit, a nőiket meg elveszik).
Szóval ezek közül mire tanítottad a 13 éves gyerekedet?
Bocs, de szerintem nagyon gáz erről beszélgetni.
A párnahuzatot tényleg hagynod kellett volna a helyén.
Azt hiszed, hogy szent a béke? Egy 13 éves tininek beszélsz a vibrátorról, meg varrtál neki zsákot? Mit mondtál neki, hogy hogyan kell használni, vagy mi?
Eddig is titkolózott, ezek után mégjobban.
Amíg csak elemeset találtál addig nincs gond.
Majd ha valakit találsz a szekrénybe bújva vagy az ágy alatt akkor kezdj aggódni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!