Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Megtaláltam a lányom vibrátorá...

Megtaláltam a lányom vibrátorát, kissé tanácstalan vagyok, kell erről beszélni vele?

Figyelt kérdés

Mielőtt letámadnak egyesek, nem kutakodtam. Lecseréltem az ágyneműjét és benne volt a párnájában ez az egyszerű rúd alakú.

Szóljak neki érte? 13 éves. Minden esetre visszatettem a tiszta huzatba.

Ha lenne valakinek értelmes tanácsa, megköszönném.

Ma suli után a rokonoknál lesz, este 8-ra jön haza.

2023. ápr. 13. 15:56
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
78%
Ott a válasz a 40 es válaszoló!!!ígykell :)
2023. ápr. 13. 22:48
 42/65 anonim ***** válasza:
80%
#39 szerintem ez a lehető legjobb és legkorrektebb válasz
2023. ápr. 14. 09:07
 43/65 anonim ***** válasza:
8%
Oké... én is 13 évesen kezdtem kb masztizni, de nem vibrátorral :o Nem csak azért mert fel se merült ilyen opció, de szűz is voltam még (4 évig), és annyit azért vágtam hogy fiúval, és nem egy darab műanyaggal akarom elveszteni. Itt én inkább azon agyalnék hogy túl van-e már azon a részén, vagy csak leegyszerűsíti a dolgokat, amire odajut. Mert az első kicsit valóban korai nekem.
2023. ápr. 14. 12:26
 44/65 anonim ***** válasza:
85%
Most nem azért de ha fiú lenne sokan még éljeneznének is ha a lányok iránt érdeklődne a 13 éves. A lányokra meg erényövet adnának sokan. Ugyan ne vicceljünk már!!! Inkább a védekezés fontosságáról és a szerelemből való együttlétről kéne beszélni. A vibrátor megtalálása elég kínos szegény lánynak, biztos megrendülne a bizalma ha leszúrná az anyja miatta.
2023. ápr. 14. 16:10
 45/65 anonim ***** válasza:
89%
Kérdező mi törtent végül?
2023. ápr. 14. 16:11
 46/65 A kérdező kommentje:

Valaki írta a zsákot, igen, gondoltam erre én is, még tegnap délután varrtam egy szütyőt, este bementem hozzá és odaadtam neki, hogy a holmiját inkább ebben tartsa ne a párnahuzatban, mint nagymama a pénzt. Először volt nagy pironkodás, de mondtam neki engem nem zavar, használja. Béke van.

Egyébként zsebpénzéből spórolta ki, csomagpontra megrendelte. Meglepett, hogy milyen önálló, de azért örülök neki. Jól tanul, nem csavarog, még segíteni is szokott otthon. Nem lehet rá rossz szavam.

2023. ápr. 14. 20:25
 47/65 anonim ***** válasza:
91%
Nagyon örülök hogy ilyen jó anyuka vagy, a lányod sosem fog titkolózni előtted, én biztos vagyok benne ❤️ én is ilyen jó kapcsolatot szeretnék majd a fiammal
2023. ápr. 14. 20:37
 48/65 anonim ***** válasza:
6%

Itt mindenki ilyen vak? A lánya már most titkolózott előtte.

"

Most nem azért de ha fiú lenne sokan még éljeneznének is ha a lányok iránt érdeklődne a 13 éves."

Nem, ha fiú dugdosna dolgokat a fenekébe, hogy felfedezze a prosztatamasszázs örömeit, akkor is ugyanígy aggódnék, mert magába dugni dolgokat veszélyes, örömszerzés céljából dugdosni dolgokat mert már 13 évesen nem elégíti ki a csiklómasszázs/farokverés meg igenis beteges, az a gyerek "túl sokat látott" a korához képest. Esélyes, hogy nem is szűz már és valami idősebb behálózta.

Semmi bajom a játékszerekkel, nekem is van, de felnőttként, szexuális élet mellett. 13 évesnek ne legyen szexuális élete, nincs szüksége szexuális segédeszközre, a keze pont elég örömszerzésre. Az, hogy maszturbál az a saját dolga ovis kortól már, az nem szexuális élet. A sok tini meg felpontozgatja egymást, meg a sok efebofil, akik megdugnák a gyerekeiteket..ha csak nem dugja már egy idősebb fickó. 13 évesnek nem kell szexuális segédeszköz, legálisan nem is vásárolhat ilyet.

2023. ápr. 15. 10:13
 49/65 anonim ***** válasza:
11%

,, 13 évesnek ne legyen szexuális élete, nincs szüksége szexuális segédeszközre, a keze pont elég örömszerzésre.,,

Végre valakinek van agya!

2023. ápr. 15. 10:33
 50/65 anonim ***** válasza:
16%
És honnan veszitek hogy szexuális élete van? Mikor én voltam ennyi idős akkor kezdtek szerelmesek lenni a lányok. Akkor játszottak üvegezést a barátokkal, elcsattantak csókok... 13 évesen nem tudtam már senkit aki barbizott volna. Akik azt mondják nyugodtan maszturbáljon a gyerek, megnézném mit szólna ha véletlen pont akkor lépne be a szobába, szerintem dobna egy hátast.
2023. ápr. 15. 10:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!