Megtaláltam a lányom vibrátorát, kissé tanácstalan vagyok, kell erről beszélni vele?
Mielőtt letámadnak egyesek, nem kutakodtam. Lecseréltem az ágyneműjét és benne volt a párnájában ez az egyszerű rúd alakú.
Szóljak neki érte? 13 éves. Minden esetre visszatettem a tiszta huzatba.
Ha lenne valakinek értelmes tanácsa, megköszönném.
Ma suli után a rokonoknál lesz, este 8-ra jön haza.
Valaki írta a zsákot, igen, gondoltam erre én is, még tegnap délután varrtam egy szütyőt, este bementem hozzá és odaadtam neki, hogy a holmiját inkább ebben tartsa ne a párnahuzatban, mint nagymama a pénzt. Először volt nagy pironkodás, de mondtam neki engem nem zavar, használja. Béke van.
Egyébként zsebpénzéből spórolta ki, csomagpontra megrendelte. Meglepett, hogy milyen önálló, de azért örülök neki. Jól tanul, nem csavarog, még segíteni is szokott otthon. Nem lehet rá rossz szavam.
Itt mindenki ilyen vak? A lánya már most titkolózott előtte.
"
Most nem azért de ha fiú lenne sokan még éljeneznének is ha a lányok iránt érdeklődne a 13 éves."
Nem, ha fiú dugdosna dolgokat a fenekébe, hogy felfedezze a prosztatamasszázs örömeit, akkor is ugyanígy aggódnék, mert magába dugni dolgokat veszélyes, örömszerzés céljából dugdosni dolgokat mert már 13 évesen nem elégíti ki a csiklómasszázs/farokverés meg igenis beteges, az a gyerek "túl sokat látott" a korához képest. Esélyes, hogy nem is szűz már és valami idősebb behálózta.
Semmi bajom a játékszerekkel, nekem is van, de felnőttként, szexuális élet mellett. 13 évesnek ne legyen szexuális élete, nincs szüksége szexuális segédeszközre, a keze pont elég örömszerzésre. Az, hogy maszturbál az a saját dolga ovis kortól már, az nem szexuális élet. A sok tini meg felpontozgatja egymást, meg a sok efebofil, akik megdugnák a gyerekeiteket..ha csak nem dugja már egy idősebb fickó. 13 évesnek nem kell szexuális segédeszköz, legálisan nem is vásárolhat ilyet.
,, 13 évesnek ne legyen szexuális élete, nincs szüksége szexuális segédeszközre, a keze pont elég örömszerzésre.,,
Végre valakinek van agya!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!