Mit tegyek ha anyám kutakodott és megtalálta az összes titkom es most nincsenek a szobámban azok a lapok és ilyesmik?
Vagy nem csinálsz semmit, csak fagyos leszel, szűkszavú, barátságtalan, vagy öntudatosan rákérdezel, hogy eltűntek a szobádból bizonyos papírok, nem tud-e róla.
Milyen durva titokról van szó? Lefeküdtél valakivel? Hosszú távon semmilyen titok nem durva (kivéve a bűncselekmény), és az életedért egyre inkább magad vagy felelős. Valószínűleg nem követtél el semmi olyat, aminek tragikus kihatása lenne.
Valószínűleg azt várja, hogy te hozd szóba.
Ha tényleg annyira nagyon durva akkor meg lehet jó is, hogy megtudta.
Meg ha tényleg annyira nagyon durva lenne már szólt volna szerintem.
Nekem egyszer volt olyan 16 evesen, hogy elutott egy auto, semmi komolyabb serulesem nem lett (esett a ho, emiatt is tortent, a fektavolsag ilyenkor nagyobb), zebran tortent, de mindketten hibasak voltunk. Az iskolaba igyekeztem reggel, es csak az lebegett elottem, hogy le ne kessem a temazarot, el akartam menni, az autos meg nem akart rendort, hanem bevinni a korhazba. En gyozkodtem, hogy nem akarok korhazat es semmi bajom, el is huztam onnan. Mai fejjel persze nem igy tennek, de ez van.
Szokasunk volt a baratnommel oran a fuzetem hatuljaban levelezni, padtarsak leven ez volt a feltunesmentes mondja az unalmasabb orak atveszelesenek, es en leirtam neki oda, mi tortent.
Aznap egyebkent nagyon rossz napja volt a szuleimnek, vitatkoztak valamin, meg beutott valami krach, mar nem emlekszem (10 eve tortent), igy nem akartam felhozni ezt, jobbnak lattam nem meselni rola, foleg mivel leesett, mekkora hulyeseg volt csak ugy elmenni a helyszinrol.
Ez volt a nagy titkom.
Eltelt egy kis ido, par het, semmi kulonos nem volt, majd egyik nap anyukam meglehetosen goromba es furcsa volt velem, este sirdogalt, masnap nem is szolt hozzam, es par napig konkretan kerult, tenyleg meg voltam ijedve, mi baja lehet velem. Megkerdeztem a vegen eleg indulatosan, mert mar nem tudtam mit csinaljak, es az arcomba vagta, hogy ha legkozelebb olyan tortenik velem, ami majdnem az eletembe kerul, ha mar nem szamolok be rola az edesanyamnak, aki engem a legjobban szeret es leginkabb benne kellene biznom, akkor inkabb a baratnomnek se irjam meg, de ha megis, ne ott hagyjam nyitva a fuzetet az asztalomon, mert takaritaskor bemegy es esetleg rapillant, majd megfagy az ereiben a ver es vegig kell olvasnia a levelet. Es meg kell tudnia onnan, hogy az egyetlen gyereke mennyire nem bizik benne, hogy ilyet eltitkol.
Imadom az anyukamat, sosem akartam volna megbantani, es azota is faj az eset, szegyenlem magam.
Ha joban vagytok es fontos vagy neki, hidd el, hogy eszre fogod venni, ha olyasmit olvasott el, ami mellbevagta.
De kutakodni nem szep. Kerdezz ra, hogy miert vitte el a lapokat, es kerj bocsanatot, hogy nem beszeltel neki errol.
Ha rosszban vagytok, akkor majdnem mindegy mar..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!