Plusz tényleg nem értem miért hagytad ezen agyalni. Úr Isten anyu meglátta most mit csináljak. Tudod milyen stressz lesz ez neki? A legrosszabb azon töprengeni, hogy "tudja hogy tudom hogy tudja" fêle vég nélkül.
2023. ápr. 13. 17:16
22/65 anonim válasza:
*hagyná
2023. ápr. 13. 17:16
23/65 harebell válasza:
#21 Ez biztos nagyon emberfüggő, de én 13 évesen inkább annak örültem volna, ha nem hozza szóba anyukám. Oké, kiderült, hogy megtalálta, kicsit először kínosan éreztem volna magam, aztán örültem volna, hogy ilyen diszkréten kezelte, hogy egyszerűen visszatette.
2023. ápr. 13. 17:22
24/65 anonim válasza:
Hát nem tudom. Attól is függ hogyan hozod szoba. Én úgy tenném jé nem is tudtam van vibrátorod vagy ilyesmi. Lássa rajtam milyen lazán veszem. Nem hagynám hogy azon agyaljon vajon mit gondolok róla. Lehet később jobban meg mer nyílni ha ilyesmiről van szó. Nálunk tabu volt ilyenekről beszélni kamasz koromban, hidd el nem egészséges.
2023. ápr. 13. 17:27
25/65 anonim válasza:
Miért kéne szólni érte?
Azzal csak azt erősíted majd meg benne, hogy ez rossz dolog, amit titkolni kell előled, és később sem fog tőled tanácsot kérni/elfogadni.
Azzal, hogy szó nélkül visszadugta a tisztába, azzal meg azt erősíti, hogy ez ciki, erről nem beszélünk, nem is akarunk tudni róla.
Nyugodtan el lehet mondani, hogy megtalálta, nem kell dugdosni. Így ha majd nem ezzel csinálja, mer a szülőhöz fordulni.
2023. ápr. 13. 17:33
26/65 anonim válasza:
Pontosan. Ahogy írtam ez egy jó alkalom, hogy megnyits egy kínos témát. Inkább az anyjától kérdezzen kínos témáról mint mondjuk a gyakorin szexualitás kategóriába perverzek oktassák ki
2023. ápr. 13. 17:38
27/65 anonim válasza:
Szerintem nem oké és korai. Egyáltalán nem a testének felfedezése korai, hanem a segédeszközök használata. Legjobb esetben nem használja, csak valami barátnője szivatta vele poénból és épp nála van eldugva, esetleg egyszer kétszer kipróbálta. Rezeg ugye, nem dildó? Legrosszabb esetben idősebb pasi vette neki..
Nekem az első az lenne, hogy a rohadt életbe de rossz vele a kapcsolatom és mennyire nem ismerem a gyerekem. Szexuális életet nem élő 13 éves(a maszturbálás nem szexuális élet!) nem fog magának vibrátort venni maszturbálási célra. SZÉGYELLNÉ! Viszont kipróbálna mindenfélét a lakásban, amivel nem lehet lebukni, mint ahogy mindenki teszi.
Szerintem idősebb pasija van és már nem szűz--vagy rossz társaságban van és ezt poénnak tartják. Mindenképp rossz társaságban van. Milyenek a barátai?
2023. ápr. 13. 17:51
28/65 anonim válasza:
annak miért van jelentősége, hogy milyen alakú???
2023. ápr. 13. 17:53
29/65 anonim válasza:
Ki beszélt az alakjáról? Amelyik rezeg, azzal csiklót izgatnak, nem feltétlen dugja magába. Amelyik nem rezeg(dildó), azt egészen fixen feldugja--szűzhártyának annyi. Persze feldughatja az elsőt is, de esélyesebb, hogy nem teszi, a nők fő örömforrása a csikló külső része, a lányok meg ragaszkodnak a szűzhártyájukhoz, illetve kellemetlen is lenne hártyát azzal átszakítani. Ha dildó, fixen feldugja, és esélyes, hogy nem szűz. A lányok a testük felfedezését a kívülről, fájdalommentesen elérhető csiklóval kezdik jóó sokáig.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!