Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Megtaláltam a lányom vibrátorá...

Megtaláltam a lányom vibrátorát, kissé tanácstalan vagyok, kell erről beszélni vele?

Figyelt kérdés

Mielőtt letámadnak egyesek, nem kutakodtam. Lecseréltem az ágyneműjét és benne volt a párnájában ez az egyszerű rúd alakú.

Szóljak neki érte? 13 éves. Minden esetre visszatettem a tiszta huzatba.

Ha lenne valakinek értelmes tanácsa, megköszönném.

Ma suli után a rokonoknál lesz, este 8-ra jön haza.

2023. ápr. 13. 15:56
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 anonim ***** válasza:
86%

Én is elképesztően örültem volna ha 13 évesen az anyám nem csak megtalálja a vibrimet, de utána még beszélgetni is akar erről :O

Szóval hajrá, fokozzad még azt ami amúgy is rohadt kellemetlen, lehetőleg a családi vacsoránál hozd elő a dolgot amikor a nagyszülők és az öccse is is ott ülnek az asztalnál.

2023. ápr. 13. 18:00
 32/65 anonim ***** válasza:
10%
Én mindeképpen beszélnék vele, márcsak amiatt is, hogy honnan, miből vette. Szerintem nem oké, hogy egy gyerek a szülő tudta nélkül vesz bátmit. Legközelebb drogot fog venni? Hogy a hátad mögött intézkedett, azt jelenti, nincs meg köztetek. Már csak emiatt is kellene beszélni vele, hogy bármikor számítson rád, mert legközelebb egy fiút fogsz találni az ágyában.
2023. ápr. 13. 18:20
 33/65 anonim ***** válasza:
0%
*nincs meg köztetek a bizalom akart lenni.
2023. ápr. 13. 18:21
 34/65 anonim ***** válasza:
8%

Az mekkora!😆😆😆

Jàtsztottàl is vele?

Ha nem talàltàl mellette bilincset meg korbàcsot akkor mèg nincs gond vele!

2023. ápr. 13. 18:37
 35/65 anonim ***** válasza:
82%

Nagyon jól tetted, hogy visszatetted, ennyi intimszférája már lehet egy 13 évesnek.

Az én lányom 14 éves korában ballagásra kapott egy nagyobb összeget. Megbeszéltük mire van szüksége, majd a szokásos dolgok után négyszemközt elmondta, szeretne egy vibrátort is. Én büszke voltam magamra, hogy nem valamelyik barátnőjéhez fordult, hanem az anyjához.

Leültünk és kinéztünk egyet a neten.

Én is vettem magamnak.

2023. ápr. 13. 19:23
 36/65 anonim ***** válasza:
52%
35.Azigen :DFiatal vagyok de le vagyok maradva hogy az anyukával kell műf*szt venni neten egy 14 évesnek..jézus
2023. ápr. 13. 21:21
 37/65 anonim ***** válasza:
83%
Engem anyám majdnem agyonvert érte, unokatesómmal aki fiatalabb volt mint én, megtaláltuk a szüleik titkos dobozát, tele újsággal, DVDvel, játékokkal, nevettünk ahogy a vibrátor zizeg, elhoztam haza. Persze anyám valami kutakodás közben megtalálta, hát majdnem megölt, hatalmas jelenetet rendezett az egész család előtt, még az iskolába is be akart menni cirkuszolni de valahogy leállítottam, szerintem ott süllyedtem volna el szégyenemben miatta. 13 voltam.
2023. ápr. 13. 22:11
 38/65 anonim ***** válasza:
94%
Jah és valamelyik válaszoló azt mondja hogy majd drogot vesz meg pasit talál az ágyában.. nem!! Akkor talál pasit a kérdező ha teljesen bezárja a gyerekét és csak titkolózhat előtte a lánya. Na akkor bármi történhet a tudta nélkül
2023. ápr. 13. 22:17
 39/65 anonim ***** válasza:
96%

Maximum annyit mondanék:

“Gondolom észrevetted, hogy lecseréltem az ágyneműt.

Mindent visszatettem a helyére.

Ne haragudj!

Ha szeretnél beszélni valamiről, akkor csak nyugodtan.

Legközelebb mindenesetre szólok előre , ha ilyesmit tervezek.”

2023. ápr. 13. 22:41
 40/65 anonim ***** válasza:
96%

Én amúgy arról beszélnék vele, hogy a párnában tárolás nem feltétlen higiénikus és remélem van annyi esze, hogy óvszerrel használja vagy lefertőtleníti rendszeresen, mert nagyon csúnya fertőzéseket össze lehet szedni és ne akkor jöjjön hozzám amikor már folyása van stb és baj van + fontos, hogy ha fáj neki valahol mondjuk, mert felsérti, mert ki tudja honnan szedte az infót, hogy hogyan kell használni...vagy mondjuk a fenekében is használja nem csak a hüvelyében akkor kész a fertőzés...azért egy 13 éves nem hiszem, hogy ezekről részletesen fel lenne világosítva. Merjen szólni ha baj van ne titkolja el, mert komolyabb következmények is lehetnek ami kihathat az egész életére...ő pedig mivel 13 egyedül nem tud elmenni nőgyógyászhoz csak velem az anyjával.

Amúgy kb szerintem az ázsiai és arab országokon kívül itt Magyarországon ilyen rohadt prűd mindenki, hogy itt nem lehet ilyenekről beszélni, mert égő....nagyon gáz ez a szűklátókörű prűd felfogás.

2023. ápr. 13. 22:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!