Megtaláltam a lányom vibrátorát, kissé tanácstalan vagyok, kell erről beszélni vele?
Mielőtt letámadnak egyesek, nem kutakodtam. Lecseréltem az ágyneműjét és benne volt a párnájában ez az egyszerű rúd alakú.
Szóljak neki érte? 13 éves. Minden esetre visszatettem a tiszta huzatba.
Ha lenne valakinek értelmes tanácsa, megköszönném.
Ma suli után a rokonoknál lesz, este 8-ra jön haza.
Teljesen fölösleges szóba hozni. Mégis miről szeretnél beszélni vele?
Hogy ez bűnös dolog? Nem az.
Vagy hogy ez korai? Ha már van rá igénye akkor nem korai.
Vagy tanácsot adnál hogyan maszturbáljon? Szerintem már tudja.
Sokkal jobb ha egy dedikált célszerszámmal teszi mintha virslivel, banánnal, meg pezsgősüveg nyakával csinálná.
Mit mondanál neki? Milyen tanáccsal látnád el?
Mert múgy ok, hogy elvileg nem juthatna hozzá, más kérdés, hogy ennek a szabályozása mekkora marhaság.
Mélyen hallgatnék a helyedben. Ha kellemetlen helyzetbe kerül a lányod még jobban titkolózni fog ezek után.
13 évesen már ne te húzd át az ágyneműjét. Csinálja meg ő.
Szerintem még tökéletes alkalom született beszélni vele, nem a maszturbalasrol, de szexualitásról, védekezésről, fiúzásról. Legalább említésszerűen.
Mert tudni fogja, hogy megtaláltad, és ha hagyod lógni a levegőben rettenetesen túl fog pörögni az agyában, irtó ciki lesz neki, hogy kiderült a kis titka, nem szabad ezt így hagyni. Még kell nyugtatni, hogy normális valahol bizonyos körülmények között ha nem viszi túlzásba stb
Én nem egészen értem, miről kéne itt elbeszélgetni. 13 évesen a felvilágosítás nagy részén már túl van, szerintem a védekezés fontosságáról is hallott már, de arról persze lehet majd még beszélni, ha aktuálisabb lesz. Ha a menstruációról vagy női egészségről van kérdése, gondolom, fordulhat hozzád. De az önkielégítésről? Nem kell tabuként kezelni, de szerintem nem is kell külön felhozni, minek?
Arra viszont érdemes lehet kialakítani egy új rendszert, hogy hogyan viszonyulsz a magánszférájához. Látod, kutakodás nélkül is találhatsz olyat, ami nem rád tartozik, kamaszként érzékeny lehet erre. Pl adsz neki tiszta ágyneműt, hogy húzza át magának és tegye ki a szennyesbe a régit, vagy legalább tudjon róla, hogy mikor mész a szobájába stb.
13 évesen az emberek már rég maszturbálnak, nincs ebben semmi meglepő. Én a helyedben nem feszegetném, ő sem kérdezget róla, hogy anyu te mikor és hogyan meg mivel maszturbáltál vagy maszturbálsz. Egy csomóan ennyi idősen már a szüzességüket is elvesztették.
Észre fogja venni nyilván, hogy megtaláltad, de sokkal kevésbé kínos, ha csak csendben van hagyva a dolog, mint az, hogy még nekiállsz vele beszélni is róla.
Illetve ez attól függ hogyan volt nevelve, ha könnyedén volt eddig is szexuális téma köztetek akkor rákérdezhetsz, ha nem volt sose akkor ne erőltesd most se. Ezek magánügyek, az intim dolgok főleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!