Engednéd 8-9 éves gyerekednek, hogy megnézze a Wednesdayt?
drága 41, ugye feltűnt hogy itt nem 17 éves kamaszokról hanem 8-9 éves gyerekekről beszélünk? örülök hogy feltudod ismerni ha hideg van, ha már a szövegértés nem megy...
Szerinted egy 8-9 éves tudja milyen a wednesday és hogy fél-e tőle?
Én is titokban megnéztem a jurassic parkot ennyi idősen, cserébe vagy 1 évig rémálmaim voltak viszont osztálytársamnak nem lett semmi baja tőle (vegyük figyelembe AKKORIBAN ez egy nagyon ijesztő filmnek számított amikor megjelent), ezt pedig hogy a saját gyerekünk mit tud elviselni sokszor csak a szülő tudja megmondani, ő tudja hogy a gyereke mennyit tud feldolgozni. A gyerek meg ugye akkor is megnézi ha tudja hogy fél tőle hisz Pistike már látta stb aztán jöhetnek a rémálmok anya és apa örömére.
Szerinted egy 8-9 éves tudja milyen a wednesday és hogy fél-e tőle?
Igen. Van két szeme, látja, ha valami félelmetes, főleg ilyen kicsiként.
Úgy értem tudja a nélkül, hogy látná-e...? itt is csak azért akarja nézni mert "Pistike" látta,a szülő viszont megtudja nézni előtte. Itt is gyerek megnézte,megijedt kikapcsolta. Ez persze szép és jó de nem tudni ebből kinél mi lesz. Van gyerek aki tovább lép van amelyik sokáig rémálmoktól szenved,ezt pedig csak a szülő tudja hogy melyik típus,ha utóbbi akkor pedig nem engedi megnézi,hisz a szülő nem akar saját maga ellensége lenni.
Én speciel örültem volna ha nem stikában nézem meg a jurassic parkot és akkor megúszok egy rakás rémálmot,de ugye volt két szemem és azt hittem elég nagy és bátor vagyok. Hát meglepő tévedtem,mert kisgyerek voltam🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!