Engednéd 8-9 éves gyerekednek, hogy megnézze a Wednesdayt?
Figyelt kérdés
Szerintem nem neki való, de az osztályában mindenki meg van érte bolondulva és egyedül ő van lemaradva. Meg rengeteg hasonló film, sorozat van amit nem engedtem még, de a korosztálya már rég látta (pl stranger things, trónok harca stb). Nem tudom, velem van a baj, legyek inkább engedékenyebb? Ijesztőnek és durvának érzem.2023. febr. 10. 18:58
31/46 anonim válasza:
Istenem, így kiborulni egy sorozaton, meg ennyire mély jelentéseket keresni mögötte...
32/46 A kérdező kommentje:
30-as, én már láttam. Tudom mi van benne, miről szól. Tim Burton filmjeit is imádom. Nem vagyok muja, tudtam hogy nem neki való. Most szerencsére ő is belátta. Csak ledöbbentem, hogy vannak szülők, akik ezeket megengedik vagy tojnak rá mit les a gyerek.
2023. febr. 11. 16:51
33/46 anonim válasza:
És akik NEM, azok hogy tiltják meg? :D Mert átmegy a haverhoz s megnézi ott.
34/46 anonim válasza:
Nem megy át olyan "haverhoz" akinek a szülei szarnak rá, hogy mit csinálnak. :)
35/46 anonim válasza:
9 évesen nehezen megy át egyedül a haverhoz,ha oedig ott a szülők ezt a kérdésem nem tartják tiszteletben akkor nem engedném át.
Igenis mujaság a gyerekre bízni a döntést, ezek gyerekek nem kis felnőttek ahogy a mai szülők hiszik. A szülőnek kell dönteni,nem pedig a gyerekre bízni. 1 részt sem hagytam volna neki...
36/46 anonim válasza:
Én 36 évesen is frászt kaptam attól a lénytől, amint megjelent vagy várható volt félre is néztem. A párom akarta a 6 és 9 évessel nézni, mondtam, hogy felejtse el.
Ma mondta pont a 9 éves, hogy a barátnői meglepődtek, hogy nem ismeri a táncot, mondom nem baj, az amúgy is nagyon gáz volt + nem kell mindenben utánozni őket
37/46 anonim válasza:
Semmiképpen se engedném neki. Egy 8-9 éves gyerek nem fogja fel, mit akar mondani a sorozat és mire hívja fel a figyelmet. Nyilván nem egy Mátrix de sokan a Mátrix filmet sem értik felnőtt fejjel sem.
38/46 anonim válasza:
Az én gyerekeim is rancogta, hogy megnézhessék (8éves lány, 10 éves fiú) mert hogy már mindenki látta csak ők nem... rákerestem, belenéztem, na mondom kizárt... aztán addig addig míg végül megengedtem de kizárólag úgy, hogy az apjukkal nézik, ha félelmetes akkor ki kell kapcsolni. Imádták, alig várják a következő évadot. Más ilyet nem néztek még, talán ami ijesztő és látták az a Harry P. de nem tetszett nekik annyira úgyhogy az hamar lecsengett.
39/46 anonim válasza:
Ez, hogy ha anyának nem tetszik egy sorozat, akkor a gyereknek sem lehet, ez ugyan az a gondolatmenet, mint amikor ha anya fázik akkor a gyereknek is kötelező sapkát venni, akkor is ha meggyullad alatta?
40/46 anonim válasza:
Szülőként én meg tudom ítélni hogy neki való e a film/sorozat vagy hogy hideg van-e stb míg a gyerek nem,mert ő gyerek nem felnőtt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!