9 éves kislánynak ajándék ötletek?
Szüleit nem szeretném megkérdezni most mert ez meglepi nekik is.
?
Milyen értékben?
Mit szeret csinálni? Szeret művészkedni? Babázik, barbiezik? Épít? Szereti a puzzle játékokat?
Nehéz helyzet, nagyon mellé lehet lőni.
Szerintem rossz ötlet magánakciózni, igenis jobb megkérdezni a szülőket.
Itt hiába írnak neked jó ötleteket, ha a 9 éves kislány, akinek szánod, pont nem szereti az olyasmit. Mert gondolom, ha te jól ismernéd a gyereket, nem itt kérdeznéd, hanem ki tudnál neki valami hozzáillőt találni.
Milyen beállítottságú gyerkőc?
Pl ha van kedvenc könyve, akkor biztos örülne valami apróságnak ami azzal kapcsolatos.
Ha a művészetet kedveli, biztosan örülne valami kreatívkodós dolognak. Pl üvegfestő szett, olyan kifestő mint pl. amilyen mesét vagy könyvet szeret.
Ezek csak tippek, nem ismerem a gyermeket és nem tudom milyen árkategóriában gondolkozol.
egy hónapja látogattam a kb kilencéves rokonságot, az egyiknek egy Sisi-mintás szuvenírcsomagot füzetekkel és pólókkal, a másiknak posztereket a kedvenc énekeséről, a harmadik gumicukrot kért és kapott. (persze nem olyan basic gumimacikat, ahol lakok van egy bolt ami mindenféle furcsa formájút árul, figurákat meg meseszereplőket meg virágokat)
egy kilencéves már nagyon kiforrott ízléssel rendelkezik, tudja mit akar és mit nagyon nem, könnyű mellélőni ha nem ismered. meg aztán szülők se lesznek tőled boldogok, ha valami olyat viszel, ami az ő értékrendjükbe nevelésükbe nem fér bele. mire ez a nagy titkolózás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!