Szülinapi ajándék ötletek 3 éves kislánynak?
A legó szerintem mindig jó, és abból nincs olyan, hogy 'túl sok'.
Ezen kívül színező, színes ceruza, matricák, foglalkoztató füzet... ezek is mindig jók.
Az én unokahúgom nagyon szereti a nyomdát.
Ekkora korban már lehet nekik egyszerűbb társasjátékokat, kártyajátékokat is ajándékozni. Dominó, memoriter, uno...
A mesekönyv mindig jó, csak egyeztesd le előbb, hogy ne olyat vegyél, ami már megvan.
Ha tudod, hogy valamilyen mesét nagyon szeret a TV-ben, akkor mondjuk az DVD-n.
3 Köszönöm. Legókat megnézem, azt is szereti.:) Van neki sok féle. Igen, mindent megkérdezek mielőtt megvenném.
Nyugodtan írjatok még minél többet.
Társasnál van olyan, amit ismersz konkrétan? Az is jó, nagyon sokat foglalkozik vele tesóm, biztosan játszana vele.
A playdoh szuper, imádja. Csak már az otthon is van nekik, a mamánál is van, nálam is.
Babakonyhába vehetek kenyérpirítót, ez jó ötlet. Úgy tudom az nincs neki. Lehet majd több kisebb dolgot veszek így, vagy 1 jobb legót.
Pl. Colorino. Bár, ránézésre inkább fiús, de egyszerű és fejlesztő. Én már nagyon rég vettem keresztlányomnak, ő szerette. Szerintem ebben a korban még az a fontos, hogy rövid, egyszerű játék legyen. Amúgy az én kedvencem a Figurix, de az már picit nagyobbaknak való. Tényleg sokféle van, interneten is meg tudod nézni a leírást is, és az alapján dönteni. Anyukát is kérdezd meg, és akkor még céltudatosabban tudsz választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!