4 éves kislánynak szülinapjára?
4 évesnek baba, labda, ugrálókötél... oké, tudom, megvan mindene, de ezekből tapasztalatom szerint sohasem elég :)
Kinti játék, hullahopp karika, aszfaltkréta, műanyag teke. De akár napszemüveg, tütü, valami bizsu nyaklánc-karkötő is nagy öröm egy ekkora gyereknek.
Sajátomból kiindulva (aki fiú, de van 4 lány unokatesó) mesekönyvvel SOHA nem lehet mellélőni, hacsak a szülő nem teljesen elutasító ebben. Tesz-vesz város, Bartos Erika mondókásai, Vackor, Öreg néne őzikéje, Boribon, Labdarózsa, Kököjszi és Bobojsza, Pöttyös Panni, stb.
4 évesnek már lehet társasjáték is, bár itt is szükséges, hogy a szülők partnerek legyenek benne. Gyümölcsöskert, Csigafutam, Zingo, Dobble...
Esetleg fejlesztő "játék", mint LÜK, Logico...
Én ilyenekben gondolkodnék, csak van valami, ami még nincs.
És szintén sajátomból kiindulva jó az élmény, de az nem "ajándék". Ebben a korban az csak az ajándék kiegészítése, de kell valami, ami kézzel fogható.
Vegyél neki tengeri sárkányokat, az enyém imádta. Filléres dolog, gyorsan nőnek, akvárium jár hozzá, csak etetni kell őket.
Esetleg hangyafarmot.
A tesómnak azt mondanám, hogy már vettem valamit, ami meglepetés lesz.
Vehetsz bűvészszettet, minidrónt, vagy heliballt, azt is imádja a gyerekem.
Budapesten élsz?
Mert ha szereti a kütyüket, akkor érdemes lehet a Csodák Palotájába elvinni. 3 éves kortól már élvezhető, de ha biztosra szeretnél menni akkor érdemes előtte felhívni őket telefonon és érdeklődni.
Ez egy nehéz ügy. Az állatkert nagyon jó ötlet volt, de ha anyuka nem akarja akkor mindegy.
Esetleg vmi megajátszóház. Ott van ugrálóvàr, kiélheti a pillanatnyi hóbortot.
Köszönöm a válaszokat! 😊
Nem vagyok budapesti, de a játszóház nálunk is megtalálható, az még jó ötlet :) akartam venni neki halacskákat, de nem engedi a tesóm neki azt sem.. a sminktől fél a kislány 😂 hiába gyerekeknek van és poénos, megrémül tőle. A társas játék is tényleg jó, bár az a baj az nem árammal működik nem üvölt .. ő meg ezt “ szereti “ .. remélem játszóházba elvihetem. Vennék neki még minnies pólókat mert azt nagyon szereti. Anyukánk meg ezért üvöltött le hogy merészelek a gyereknek ruhát venni hát van neki rengetek! Hello kittys , pónis, spongyabobos, minnies is.. azt vettem észre aminek egy átlagos gyerek örül ha kap, ő azt pont letojja magasról 😭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!