Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szülinapi ajándék ötletek 3...

Szülinapi ajándék ötletek 3 éves kislánynak?

Figyelt kérdés
Testvérem kislányának a 3.szülinapjára vennék valami jópofa kis ajándékot. Játékot szeretnék venni maximum 10 ezer Ft-ig. Nekem nincs gyerekem, ezért nem tudom mit vehetnék. A kislánynak rengeteg játéka van, szerencsére rengeteg dolog érdekli. Épp ezért vagyok bajban, mert annyi játéka van, hogy nem tudom mit adhatnék. Tesóm szerint mindegy mit adok, de így nehéz dolgom van. Ruhákra gondoltam még jobb ötlet híján. A kislánynak van sok plüsse, kerti játékai, vízi játékai, készségfejlesztők, memória játékok, gyurmák, rajzcuccok, stb. Nagyon szeret egyébként aprólékos dolgokkal pepecselni, imádja az állatokat, szeret színezni, rajzolni. Konkrét ötletet tudnátok adni, esetleg képpel megmutatni?
2020. júl. 1. 18:10
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm mindenkinek! 💕Sok jó ötletet adtatok.

8 Ez nagyon jól néz ki, meg is veszem neki, de inkább karácsonyra. Így már akkora is lesz ötletem.

10 Ezeket is megnéztem, nagyon jók.

2020. júl. 1. 20:42
 12/14 anonim ***** válasza:
86%
Nem tudom hogy mennyit utaznak, de összehajtható rajztábla? Esetleg story cube ( alakzatok vannak rajta amikkel sztorit kell mesélni)
2020. júl. 1. 21:21
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem a homokozókészlet ilyen korban nagyon bejön. A színező szintén, gyurma. Mesekönyv, például Szutyejev Vidám meséi.
2020. júl. 2. 09:18
 14/14 A kérdező kommentje:

Megnéztem ezt a story cube-ot. Nekem ez is tetszik. Megnézem mit tudok beszerezni ezekből, aztán megkérdezem tesóm, hogy szerinte melyik lenne a legideálisabb.

Homokozó készlet is jó, de az is van neki több is.

A társasok közül választok szerintem, meg a babakonyha felszerelés is jó lenne, mert csak 1-2 edény és zöldség van neki.

Köszönöm szépen a sok jó tanácsot!

2020. júl. 2. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!