Másfél éves kislánynak karácsonyi ajándék ötletek? Egy igazi izgő-mozgó gyermek. Fa kirakók, zenélős plüssök, mesekönyvek, formabedobó, kismotor,hintaló már vannak a nagytesóról.
Figyelt kérdés
2021. nov. 14. 20:27
1/9 anonim válasza:
Pikler háromszög, szivárvány hinta, varázspalló
3/9 anonim válasza:
Ugráló csacsi.
Nálunk most ez a kedvence (a nagytesótól maradt)
De szereti a zenélő mesekönyvet (FP)
Igazából egy csomag lufinak is örül 😅
5/9 anonim válasza:
Beltéri csúszda nálunk nagy favorit volt. Összecsukhatót vettünk.
Labdamedence mászóalagúttal, sátorral; szintén.
6/9 anonim válasza:
64%os pontozó művész megérkezett.
7/9 anonim válasza:
Digitális rajztábla, nekünk karácsonykor 20 hós lesz, de rajzolni, fírkálni nagyon szeret ezért azt kap.
8/9 anonim válasza:
Fel tettem én is egy ilyen kérdést,hogy mit vegyek a gyerekemnek...nos te tök jó válaszokat kaptál.Ertelmes emberektől😅 Nekem azt írták foglalkozzak többet vele és akkor tudni fogom....Èn kiskonyhat vennék neki ,ha az még nincs és ehez kiegészítőket, vágható gyümölcsöket stb..
9/9 anonim válasza:
Én a másfél éves unokahúgomnak színezőt, elemes kiskutyát (ugat, pórázon sétál) és ilyen horgászós-mágneses fajátékot veszek. Szerintem ezek megfelelőek az ő korához. Lehet venni még nekik kiskonyhát, futóbiciklit, ugráló csacsit, lego duplot…amúgy ennek a korosztálynak nehéz vásárolni, mert a legtöbb játék 3 éves kortól ajánlott :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!